• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Hôtel Du Lion
Hotel Piapia
Παρακαλώ την άποψη σας. Χρειαζόμαστε 3κλινο από 21 ως 23 Ιανουαρίου. Επαγγελματικό ταξίδι. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :):)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι ασφαλής περιοχή;
Μια χαρα ειναι. Οχι η πιο γραφικη αλλα ειναι οκ. Επισης βολευουν πολυ οι 3 γραμμες που εχει. Η μια μαλιστα ειναι η μπλε που παει απευθειας στο αεροδρομιο.

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Θα είμαστε στο Parc des expositions Paris Nord Villepinte όλη μέρα κι από κει θα πάμε στο CDG το απόγευμα της Δευτέρας

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Θα είμαστε στο Parc des expositions Paris Nord Villepinte όλη μέρα κι από κει θα πάμε στο CDG το απόγευμα της Δευτέρας
Δεν αλλαζει κατι. Θα χρησιμοποιησεις τη γραμμη κ οταν φτασεις αλλα και φευγοντας για να πατε στο Nord Villepinte.

marquis

Member
Μια χαρα ειναι. Οχι η πιο γραφικη αλλα ειναι οκ. Επισης βολευουν πολυ οι 3 γραμμες που εχει. Η μια μαλιστα ειναι η μπλε που παει απευθειας στο αεροδρομιο.
Συμφωνώ. Και με συμπαθητικά μαγαζιά για φαγητό τριγύρω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι ασφαλής περιοχή;
Από τις πιο ασφαλής περιοχές του Παρισιού. Λίγο εκτός κέντρου αλλά με πολύ καλή συγκοινωνία. Επίσης όπως είπε ο @marquis πολλές επιλογές για εστίαση, κατάστημα τροφίμων, σουπερμάρκετ και γενικά ο,τι χρειάζεσαι υπάρχει εκεί τριγύρω.

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντίσελντορφ
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Θα σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από τη διαμονή στο Παρίσι γιατί και εμείς είχαμε πελαγώσει με το θέμα που να μείνουμε. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για να μείνουμε και στο Παρίσι ήταν της αλυσίδας Meininger Hotels- 37 Boulevard Carnot, 12ο διαμ., 75012 Παρίσι, Γαλλία ( Σταθμός Μετρό Saint-Mande 450 μ., Σταθμός Μετρό Porte de Vincennes 500 μ). Ήταν καθαρό , με μοντέρνα διακόσμηση, με κοινόχρηστη κουζίνα για όποιον έχει σκοπό να την χρησιμοποιήσει, ιδιωτικό μπάνιο , πολύ κοντά σε στάση μετρό και λεωφορείων και μεγάλο δωμάτιο για τα δεδομένα του Παρισιού. Έχω μείνει στην αντίστοιχη αλυσίδα σε Παρίσι, Λόνδίνο, Βιέννη, Φρανκφούρτη και σε όλες τις διαμονές μου έφυγα με μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να πληρώσεις κατα την άφιξη, δωρεάν ακύρωση μέχρι την ημέρα της άφιξης , πολύ οικονομικό ειδικά με την απευθείας κράτηση από τη σελίδα τους, προσφορά πρωινού και φοβερή εξυπηρέτηση. Ελπίζω να βοήθησα!

Last edited:

christitsak

New Member
Καλημέρα σας! Μαζί με τον σύζυγο μου σκοπεύουμε να επισκεφτούμε για πρώτη φορά το Παρίσι από 1 ως 5 Μαρτίου! Από αναζητήσεις που έκανα μου άρεσε πολύ η περιοχή Saint Germain και η Quartier Latin. Ωστόσο για να βρεις αξιόλογο ξενοδοχείο θα πρέπει να δώσεις ένα αξιόλογο αντίτιμο. Θεωρώ απλά ότι ως πρωτη μας επαφή με την πόλη του φωτός θα μας βολέψει περισσότερο να μείνουμε κεντρικά. Όλες οι πληροφορίες που έχετε παραθέσει είναι πολύτιμες για την οργάνωση του ταξιδιού, για αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας μεταξύ δυο καταλυμάτων στα οποία είχα κάποια καλή προσφορά.

★★★ Hôtel de Sèvres, Παρίσι, Γαλλία

★★★ Hotel Apolonia Paris Mouffetard, Sure Hotel Collection by Best Western, Παρίσι, Γαλλία

Σας ευχαριστώ πολύ, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Καλημέρα σας! Μαζί με τον σύζυγο μου σκοπεύουμε να επισκεφτούμε για πρώτη φορά το Παρίσι από 1 ως 5 Μαρτίου! Από αναζητήσεις που έκανα μου άρεσε πολύ η περιοχή Saint Germain και η Quartier Latin. Ωστόσο για να βρεις αξιόλογο ξενοδοχείο θα πρέπει να δώσεις ένα αξιόλογο αντίτιμο. Θεωρώ απλά ότι ως πρωτη μας επαφή με την πόλη του φωτός θα μας βολέψει περισσότερο να μείνουμε κεντρικά. Όλες οι πληροφορίες που έχετε παραθέσει είναι πολύτιμες για την οργάνωση του ταξιδιού, για αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας μεταξύ δυο καταλυμάτων στα οποία είχα κάποια καλή προσφορά.

★★★ Hôtel de Sèvres, Παρίσι, Γαλλία

★★★ Hotel Apolonia Paris Mouffetard, Sure Hotel Collection by Best Western, Παρίσι, Γαλλία

Σας ευχαριστώ πολύ, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
Και τα δυο ειναι σε ωραια τοποθεσια. Και τα δυο μου αρεσουν. Θα διαλεγα μαλλον το Sevres γιατι ειναι αναμεσα σε 2 γραμμες μετρο και σου δινει περισσοτερες επιλογες μετακινησης. Διαλεξε οποιο ειναι πιο φθηνο ή οποιο σου αρεσει καλυτερα σα ξενοδοχειο.

christitsak

New Member
Και τα δυο ειναι σε ωραια τοποθεσια. Και τα δυο μου αρεσουν. Θα διαλεγα μαλλον το Sevres γιατι ειναι αναμεσα σε 2 γραμμες μετρο και σου δινει περισσοτερες επιλογες μετακινησης. Διαλεξε οποιο ειναι πιο φθηνο ή οποιο σου αρεσει καλυτερα σα ξενοδοχειο.
Τελικά έκλεισα το Sèvres γιατί πάντως μου άρεσε περισσότερο!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills