LOULOUTGAL
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- -----
Ευχαριστώ!
Στο παρόν θέμα αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές. Μπορείς να διαβάσεις τις σελίδες του προς τα πίσω και θα βρεις την απάντηση (ήδη σε αυτήν τη σελίδα ), καθώς και προτάσεις μελών.Θα παμε μέσα Οκτωμβρη στο παρισι για μια βδομάδα, ποιες ειναι οι καλύτερες περιοχές να μείνει κανεις σε σχέση με τα αξιοθέατα και ασφάλεια! Έχετε να μας προτείνετε ξενοδοχεια, καλο ειναι να συμπεριλάβουμε πρωινό ή να τρώμε έξω; Ευχαριστω πολυ!
Ευχαριστώ πολύ!Στο παρόν θέμα αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές. Μπορείς να διαβάσεις τις σελίδες του προς τα πίσω και θα βρεις την απάντηση (ήδη σε αυτήν τη σελίδα ), καθώς και προτάσεις μελών.
Όσον αφορά στο πρωινό, η επιλογή του ή όχι έχει να κάνει με την ποιότητα και ποσότητα που προσφέρει το ξενοδοχείο (διάβασε κριτικές) και με το τι είδους πρωινό έχεις συνηθίσεις να παίρνεις στην καθημερινότητά σου ή όταν πας ταξίδι. Πάντως θα βρεις φούρνους, αλλά και καφέ που σερβίρουν πρωινό ή έστω ένα κρουασάν μαζί με τον καφέ.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά 1) βαριέμαι 2 ) ένας από τους παράγοντες τελικής επιλογής του συγκεκριμένου ξενοδοχείου (και γενικότερα ξενοδοχείου) θα είναι η δυνατότητα μετακίνησης με τα πόδια στην αφετηρία του εκδρομικού κοντά στο μετρό Pyramides. Αλλιώς κλείνω κ σε πιο φτηνά που έχω βρει αν είναι να με πηγαινοφερουν με χρέωση. Κ επειδή σκοπεύω να προπληρώσω τη διαμονή για να γλιτώσω κάνα ευρώ καλό θαταν να ξέρω από πριν αν δε θαχω θέμα τόσο νωρίς στο δρόμο μόνη..κλεισε εσυ πρωτα ξενοδοχειο και βλεπουμε...τοσο αγχος για ενα χρονο αργοτερα ,χωρις να ξερεις διαμονη..τι να σου πει κανεις..μονο οτι ναι,εκει γυρω ξημερωνει στο παρισι τον αυγουστο.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά: 1. Στη διαδρομή σου ανάθεμα κι αν υπάρχει μια κατοικία, όλο καταστήματα και γραφεία είναι (και το Λούβρο). 7 το πρωί θα είναι λίγο ερημιά. 2. Το ξενοδοχείο που κοιτάς δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. 3. Ένα uber για τέτοια μικρή απόσταση μέσα στο Παρίσι άντε να σου πάρει το πολύ κάνα 5ευρο, ίσως και λιγότερα με uberPOOL.Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά 1) βαριέμαι 2 ) ένας από τους παράγοντες τελικής επιλογής του συγκεκριμένου ξενοδοχείου (και γενικότερα ξενοδοχείου) θα είναι η δυνατότητα μετακίνησης με τα πόδια στην αφετηρία του εκδρομικού κοντά στο μετρό Pyramides. Αλλιώς κλείνω κ σε πιο φτηνά που έχω βρει αν είναι να με πηγαινοφερουν με χρέωση. Κ επειδή σκοπεύω να προπληρώσω τη διαμονή για να γλιτώσω κάνα ευρώ καλό θαταν να ξέρω από πριν αν δε θαχω θέμα τόσο νωρίς στο δρόμο μόνη..
Ευχαριστώ για την απάντηση... Τώρα που το ξανασκέφτομαι το θεωρώ και γω άκυρο να πάω με τα πόδια. Κ είμαι εντελώς άσχετη με αυτά τα μοντέρνα uber κλπ...Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά: 1. Στη διαδρομή σου ανάθεμα κι αν υπάρχει μια κατοικία, όλο καταστήματα και γραφεία είναι (και το Λούβρο). 7 το πρωί θα είναι λίγο ερημιά. 2. Το ξενοδοχείο που κοιτάς δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. 3. Ένα uber για τέτοια μικρή απόσταση μέσα στο Παρίσι άντε να σου πάρει το πολύ κάνα 5ευρο, ίσως και λιγότερα με uberPOOL.
Σου δίνω τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου για τον Αύγουστο του '19 (όλες τοπικές ώρες) https://www.timeanddate.com/sun/france/paris?month=8&year=2019Το θέμα είναι ότι το γκρουπ αναχωρεί στις 7.15 το πρωί οπότε εγώ θα πρέπει να ξεκινήσω κατά τις 7 παρά το πρωί με τα πόδια από το ξενοδοχείο (και με βαλίτσα φορτωμένη)..
Θα έχει ξημερώσει?