Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

blade_

Member
σας ευχαριστω ολους κατ αρχας για τις απαντησεις...κοιταω γενικα για airbnb λογω κοστους και μου βγαζει καποια σε αυτες τις περιοχες...κυριως πανω και κατω απο το παρκο...νομιζω οτι εχω απορριψει τα βορεια και μαλλον και τα ανατολικα απ οτι εχω καταλαβει για λογους ασφαλειας...

δε με πειραζει να ειναι μακρυα αρκει να εχει συχνα μετρο η λεωοφρειο..οι ωρες που κινουμαστε ειναι συνηθως 12 το πρωι με 12 το βραδυ συνεχομενα εξω...

οταν λεμε μισαωρο εννοουμε ποδαρατο η με τα μεσα?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Με τα μεσα εννοει...προαστια ειναι.Τα διαμερισματα στο Παρισι απλωνονται σε μορφη σαλιγκαρου απο το 1 μεχρι το 21 νομιζω,Το ενα ειναι περιοχη Λουβρο.Οσο πιο μικρο το νουμερο,τοσο πιο κεντρικα.Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις μπορεις να βρεις ακομα μερικα διαμερισματα σε λογικες τιμες,συνηθως σε πανω οροφους χωρις ασανσερ,Δεν γραφεις ποσο σκοπευεις να μεινεις..

blade_

Member
Με τα μεσα εννοει...προαστια ειναι.Τα διαμερισματα στο Παρισι απλωνονται σε μορφη σαλιγκαρου απο το 1 μεχρι το 21 νομιζω,Το ενα ειναι περιοχη Λουβρο.Οσο πιο μικρο το νουμερο,τοσο πιο κεντρικα.Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις μπορεις να βρεις ακομα μερικα διαμερισματα σε λογικες τιμες,συνηθως σε πανω οροφους χωρις ασανσερ,Δεν γραφεις ποσο σκοπευεις να μεινεις..
μια βδομαδα σκεφτομαι,στα τελη του σεπτεμρβη..μιση ωρα ειναι σχετικα οκ,υπαρχει ασφαλης συγκοινωνια προς τα πισω μεταμεσονυκτια?

οι περιοχες εκτος κεντρου εχουν ζωη?

chrisbd

Member
Μισή ώρα στο περίπου με ΜΜΜ. Αυτό εξαρτάται..
πχ εγω έμενα (μόνιμα όχι ως τουρίστας) Billiancourt απέναντι απο το νησάκι Ile Saint Germain και όποτε πήγαινα με μετρο έκανα πάνω απο μισάωρο .. αν και δεν είχα χρησιμοποιήσει λεωφορεία μου είχαν πει ότι είναι καλύτερα αλλά πρέπει να ξέρεις το δίκτυο για να κινηθείς (δεν είναι και δύσκολο).. Κάποιοι δήμοι, όπως πχ η Boulogne , είχαν λεωφορειάκια δωρεάν για να πας στο μετρό.. Ρώτα το αν είσαι μακρυά και εκτός Παρισιού (δηλαδή περιφερειακού)..

chrisbd

Member
μια βδομαδα σκεφτομαι,στα τελη του σεπτεμρβη..μιση ωρα ειναι σχετικα οκ,υπαρχει ασφαλης συγκοινωνια προς τα πισω μεταμεσονυκτια?

οι περιοχες εκτος κεντρου εχουν ζωη?
Τα μεταμεσονύκτια παντού έχουν κινδύνους .. καλό είναι όσο μπορείς να το αποφεύγεις ..
Για ποιες περιοχές λες ;; γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..

blade_

Member
ισχυει οτι θελει λιγο παραπανω προσοχη

απ οτι καταλαβα το ιδανικο ειναι να μενω στο κεντρο του σαλιγκαριου και για εκτος προς δυτικα και ισως νοτια?ισως προς την φωτογραφια που εστειλα

με φανταζομαι να ξεκιναω πρωι και να επιστρεφω βραδυ απο τις πιο κεντρικες περιοχες

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κεντρικά, Βορειοδυτικά, Δυτικά, Νοτιοδυτικά (εκεί που έστειλες), Νότια, Νοτιοανατολικά και Ανατολικά είσαι καλά.
Ιδανικά (για περιορισμένο budget) δες προς Place d' Italie (13ο) ή στο Bercy Village, ή κάπου μεταξύ των στάσεων Vavin και Port Royalle. Ανάλογα με την περίοδο, μπορεί να υπάρχουν και φτηνές επιλογές κοντά στο Jussieu πολύ κεντρικά.

blade_

Member
Ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω και αυτές τις περιοχές!
Το διαμέρισμα 20 αποκλείεται σωστά? Μου κάνει εντύπωση που βρίσκω με καλές αξιολογήσεις εκεί
Εφαρμογή στο κινητό υπάρχει με τα δρομολόγια ?

Last edited:

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
τιποτα δεν αποκλειεται,αυτο που βολευει εσενα θα κανεις,εμεις πληροφοριες δινουμε,εσυ διαλεγεις και περνεις τα ρισκα σου.Αν δεν εχεις προβλημα να ξοδευεις χρονο και χρημα(τα μεσα εκει κοστιζουν)μπορεις να κατσεις και σε περιχωρα που ειναι πιο φτηνα και να εισαι τυχερος στις βραδυνες διαδρομες.Καλα να περασεις!

blade_

Member
Υπέροχα Σας ευχαριστω πολυ για όλα

Μάλλον θα επιλέξω την 15 που βλέπω καλή τιμή και νομίζω είναι αρκετά ασφαλής περιοχή απ ότι καταλαβαίνω

Johannes2000

Member
Καλησπέρα σας,
Στις 5 Ιουλίου πρόκειται να ταξιδέψω με τη γιαγιά μου στο Παρίσι για έξι μέρες δηλαδή Με αναχώρηση στις 10 Ιουλίου. Ψάχνουμε λοιπόν ένα καλό οικονομικό και κοντά σε σταθμό του μετρό ξενοδοχείο με πρωινό. Έχω ψάξει σε όλες σχεδόν τις μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων και δεν βρίσκω τίποτα το οικονομικό. Επίσης διάβασα σχετικά φόρουμ σε αυτή την ιστοσελίδα Αλλά και πάλι όλα τα ξενοδοχεία που αναγράφονται είναι πολύ ακριβά. Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει κάποια πρόταση Και να με κατατοπίσει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom