• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

liopyr

Member
Σε ποιό πρόγραμμα? Ποιάς συνιστώσας?

Μεταρρυθμίσεις, επί της ουσίας στο πρόγραμμα του Συριζα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο κρατικοποιήσεις και φορολογήσεις. Και ανεφάρμοστες εξαγγελίες, είτε είναι μέσα στο πρόγραμμα είτε τις σκέφτεται ο Γλέζος και τις ξεστομίζει επιτόπου.
Ποιό αρνητική κατεύθυνση δεν υπάρχει. Και για να διορθώσει κάποιος άλλος το λάθος μετά, θα χρειάζεται πολλαπλάσια λιτότητα...

Το ξαναέγραψα. Ο Συριζα μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά από οικονομικά δε σκαμπάζει. Ένα άνθρωπο έχει όλο κι όλο που μπορεί να πάρει μέρος σε οικονομική συζήτηση χωρίς να πετάει μπαρούφες.... Αλλά αυτό δεν αρκεί.
Νομίζω πως η συζήτηση αναλώνεται κάνοντας τους ίδιους κύκλους.
Πραγματικά, τι να σου απαντήσω μετά από 1000 ποστ όταν επιμένεις πως τα μέτρα λιτότητας διορθώνουν την κατάσταση;

Δεν υπάρχει κοινή βάση για να στηριχθεί οποιαδήποτε κουβέντα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δηλαδή μιλάτε ξεκάθαρα για ακόμα περισσότερους φόρους - γιατί ανακατανομή του πλούτου είναι ακριβώς αυτό και τίποτα λιγότερο.
ΟΧΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ενδεχομένως να δείτε από έλλειψη ρευστότητας μέχρι φαρμάκων,εισαγωγής πρώτων ειδών,καθημερινή προπαγάνδα για έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ (πράγματα που δεν συνδέονται όσο κι αν σας τρομοκρατήσει ο taver)
Επί προσωπικού, τα παραπάνω τα έχω υποστηρίξει με ακριβείς αναλύσεις και συγκεκριμένα επιχειρήματα τα οποία ούτε στο παραμικρό δεν τα έχετε αμφισβητήσει. Μπορεί ο Σύριζα να μην τα θέλει, αλλά τα μέτρα που προτείνει, πιθανώς από λάθος, εκεί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια. Εκτός φυσικά αν κάνει την κωλοτούμπα που ετοιμάζεται να κάνει και τα πάρει πίσω, σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασσυμάζευτα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Συμφωνώ, μέχρι την επόμενη Στρατουλιά (νέα λέξη!) δεν έχει μείνει και πολύ ψαχνό, εκτός αν έχουμε καμία νέα Γλεζιά.

giorgio16

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μόσχα - Checked!!!
Έγραψες:

Που να εβλεπες και τι ειπε μολις ο ΣΚΑΙ..27,7% στον Συριζα σε ενδεχομενο νεων εκλογων!!Τρεχατε γιατι χανομαστε !!!! Φερτε μου μνημονια να υπογραψω να σωθω!!

Θεωρείς ότι δεν έχεις διαστρεβλώσει τίποτα? Είπε κάποιος "Τρεχατε γιατι χανομαστε !!!! Φερτε μου μνημονια να υπογραψω να σωθω!!" ?
Ελεος..μεγαλος ανθρωπος εισαι :p Νομιζα ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι αυτο ηταν δικο μου σχολια :p:p:p:p

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ΟΧΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
Ποιού κεφαλαίου? Με ποιό ορισμό? (το περάσαμε σε μια από τις προηγούμενες σελίδες, αλλά και πάλι "δεν καταλάβαινα"). Τα καλά και συμφέροντα, όπου το κεφάλαιο δεν είναι κανένας προεκλογικώς, αλλά είναι οι πάντες μετεκλογικώς? Ούτε οι ιδιώτες, ούτε οι επιχειρήσεις αντέχουν σε άλλη φορολόγηση.

giorgio16

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μόσχα - Checked!!!
«Η Ιταλία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για το ευρώ και ο Κολ το γνώριζε», λένε Spiegel, Times - i italia den plirouse tis proypotheseis gia to evro kai o kol to gnorize lene Spiegel Times

Ενα σχολιακι γι'αυτο κανεις;;Τελικα μονο η Γερμανια ηταν ετοιμη για το ευρω;;Και μετα μου λενε καποιοι εδω μεσα οτι η Ελλαδα μπηκε με το σπαθι της χωρις να μαγειρεψει στοιχεια...:haha::haha::haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κάτσε να το κάνω πιο λιανά γιατί δεν σκαμπάζεις.
Φορολόγηση του ΜΕΓΑΛΟΥ κεφαλαίου.
Του Λάτση και του Αλαφούζου και του κάθε τραπεζίτη κι εφοπλιστή και βιομήχανου και όποιου κονομάει εκατομμύρια ευρώ.Οι καταθέσεις του απλού κοσμάκη δεν ενδιαφέρουν και εξάλλου είναι ψίχουλα μπροστά στα κέρδη της "πλουτοκρατίας" που λέει και το ΚΚ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κάτσε να το κάνω πιο λιανά γιατί δεν σκαμπάζεις.
Φορολόγηση του ΜΕΓΑΛΟΥ κεφαλαίου.
Του Λάτση και του Αλαφούζου και του κάθε τραπεζίτη κι εφοπλιστή και βιομήχανου και όποιου κονομάει εκατομμύρια ευρώ.Οι καταθέσεις του απλού κοσμάκη δεν ενδιαφέρουν και εξάλλου είναι ψίχουλα μπροστά στα κέρδη της "πλουτοκρατίας" που λέει και το ΚΚ.
Α, ειδικά αυτών που τους είναι πιο εύκολο απ΄όλους να πάρουν των οματιών τους και να φύγουν από την Ελλάδα μαζί με τις τελευταίες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει στη χώρα.... Και φυσικά ούτε λόγος μετά για ξένες επενδύσεις. Ποιός τρελός θα έρθει να επενδύσει εδώ για να πληρώνει 75% και βάλε φόρους?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στο καλό και να μας γράφουν τότε.
Μια χαρά,κοινωνικοποίηση των επιχειρήσεων και διανομή των κερδών στους εργαζόμενους.
Αν και δεν νομίζω να φύγουν.Απ'το να τα χάσουν όλα,πίστεψέ με θα προτιμήσουν να χάσουν μερικά.

Το 75%;
Από την κασίδα σου έτσι;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Α, οπότε η ανάπτυξη θα χρηματοδοτηθεί φορολογώντας τους μεγιστάνες, οι οποίοι φυσικά θα κάτσουν να φορολογηθούν μέχρι δεκάρας αφού το θέλει ο σύριζα, δεν θα σηκωθούν να φύγουν. Καλό πλάνο είναι, δε λέω αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα κάτσουν. Αλλά ακόμα και να κάτσουν να τη φάνε, και πάλι δεν βγαίνει η σούμα λυπάμαι. δεν τον βλέπω καλά τον κοσμάκη και πάλι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic