Photini1986
Member
Aγαπητε μου,σιγουρα εχει ο Ολυμπιακος μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου,ειναι η μεγαλυτερη ομαδα τα τελευταια χρονια,κατακτωντας ουτε και ξερω ποσα πρωταθληματα χωρις κανεναν ουσιαστικο αντιπαλο.υπάρχουν μερικοί που ισχυρίζονται πως αυτο το σωματειο δυστυχως τις 2 τελευταιες δεκαετίες εχει καταστρεψει/βιάσει αυτο το υπέροχο κάποτε κ στην ελλαδίτσα άθλημα.
τωρα μονο σε μουντιάλ η σε γιουρο η σε τσαμπιονς λινγκ το ευχαριστιομαστε
κ συνηθως μονο από την τιβί,
κατα αλλους τα παραπανω δεν ισχυουν κ οτι συνυπευθυνοι ειναι κι άλλοι....
η ουσία ειναι μία, να κερδαει πάντα ο ένας κ ο ίδιος, με καθε τροπο
Εγω,που ειμαι Αεκτζου,θελω να σου προσθεσω πως στην βρωμια του ποδοσφαιρου εχει συμβαλλει και η δικη μου ομαδα,κυριως την περιοδο του βαρυμαγκα,πουρατου Ψωμιαδη.
Επισης,η βρωμια συνεχιζεται και στα πιο κατω πρωταθληματα,ειδικα στη Β.Γι'αυτο και εγραψα παραπανω,πως μετα το στοιχημα,οι παραγες εγιναν βιλες.Ολοι φταινε,αυτην ειναι η διαπιστωση μου,καποιοι περισσοτερο,καποιοι λιγοτερο...παντως ολοι.
Εγω τα τελευταια αρκετα χρονια,την βρηκα την λυση και ΔΕΝ παρακολουθω ελληνικο ποδοσφαιρο,μακαρι να το καναν ολοι αυτο μπας και γινοταν τιποτα...αλλα που.Οι Ολυμπιακοι θα συνεχιζουν να κορδωνονται για τα πρωταθληματα που παιρνουν,και οι λοιποι να βριζουν τους Ολυμπιακους.Το ξερουμε το σιριαλ χρονια τωρα.
Απαξιωστε το ρε παιδια...μια ειναι η λυση.Κλειστε τις τηλεορασεις σας,δεν γινεται να παρακολουθειται μουντιαλ,Ch.League,Euro,UEFA,και συγχρονως να μενετε ευχαριστημενοι απο το ελληνικο πρωταθλημα!Εκτος κι αν εγω ειμαι τοσο καθυστερημενη.