• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
D

Delmem9770

Guest
Παρτε κανα πρωταθλημα στα χαρτια ρε γαυρακια οπως αυτο που στερησατε απο την αεκ το 2008 με τον βαλνερ. Κονομησατε τα 20 μυρια του τσουλου κ διαλυσατε μια ομαδα...διαλυετε το ελληνικο ποδοσταιρο για να εχετε καθε χρονο τα λεφτα του τσουλου. Παντως ολες οι χουντες καποτε πεσαν κ οταν πεσει κ η δικια σας θα σας χτυπαει το πληθος οπως χτυπαγαν οι πολιτες τον κανταφι κ το αγαλμα του σανταμ.

jimp

Member
panpan said:
Διονύση ποδοσφαιρικά μιλάμε.Το μπάντμιντον δεν το κατέχουμε. :bleh:
Άλλαξε τον τόνο,κάντο προμνησία
Έχω τόνο στο προμνησία?ούτε καν το ήξερα,μάλλον θα μπήκε απ'την αυτόματη διόρθωση του κινητού!
Ξέρεις οπότε γράφω με τόνους,γράφω απ'το κινητό.
Κακώς αλλά βαριέμαι να βάζω τόνους.
Ποιος ν'ασχοληθεί με μπαντμιντον.Ένα είναι το άθλημα,loveball!

chrisbd

Member
Τι έκανε αυτός ο Καβάνι πάλι σήμερα;; Τέσσερα γκολ ....ήμαρτον ..και απο 1-2 μέχρι το 77' στο Νάπολι -Ντνιεπρ έγινε 4-2..

Μήπως και ο Kozak πάει να κάνει το ίδιο ;;;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τι έκανε αυτός ο Καβάνι πάλι σήμερα;; Τέσσερα γκολ ....ήμαρτον ..και απο 1-2 μέχρι το 77' στο Νάπολι -Ντνιεπρ έγινε 4-2..

Μήπως και ο Kozak πάει να κάνει το ίδιο ;;;
Μας κακομαθαίνετε κε πρεσβη.

Περιμένω μηνυμα stolt για το πασιγνωστο Παπουτσελειο πέναλτι:haha::haha:

D

Delmem9770

Guest
Εγω ειμαι πανευτυχης σημερα που η ελλαδα επεσε στην ενδεκατη θεση της γενικης βαθμολογιας ουεφα κ ευχομαι να πιασουμε την δωδεκατη ωστε απο του παραχρονου να παιζει κ ο πρωταθλητης προκριματικα.

chrisbd

Member
Δεν υπάρχει περίπτωση να πείσουν οι μεν τους δε είτε μιλάμε για Ολυμπιακό είτε για ΠΑΟ είτε για ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ ΑΕΛ και όλες τι ομάδες ...και φαντάζομαι ότι έχετε μπει σε αντιπαραθέσεις σε αθλητικά σάιτ και βλέπετε τι γίνεται ...
Δηλαδή ο Ολυμπιακός ότι έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα καθαρά η Παναθηναϊκός η ότι δεν έχουν ευνοηθεί η το αντίθετο απο την διαιτησία κλ....

Σ΄αυτό που μπορούμε πιστεύω όλοι να συμφωνήσουμε είναι ότι το ποδόσφαιρό μας πάσχει και πάσχει για πολλούς και διαφόρους λόγους που λίγο πολύ τους ξέρουμε...απο τη στιγμή που κινείται πακτωλός χρημάτων στο ποδόσφαιρο θα υπάρχουν και οι επιτήδειοι που θα λυμαίνονται το χώρο...

Η μεγάλη διαφθορά που υπάρχει στη χώρα που στο ποδόσφαιρο πιστεύω είναι ακόμη μεγαλύτερη δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις ...σίγουρα υπάρχουν στημένοι αγώνες...το ποιος στο τέλος κερδίζει απο αυτό δεν ξέρω αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κερδίζει το ποδόσφαιρο..

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα πρώτα απ΄όλα ειναι το ποιόν των παραγόντων μετά έρχεται η πολιτεία με την ανοχή που δείχνει στις ΠΑΕ (που κατά την άποψή μου πρέπει να είναι πάρα πολύ αυστηρή ειδικά με τα οικονομικά μεγέθη) και μετά οι φίλαθλοι η μάλλον οι οπαδοί...

Θα οραματιζόμουν ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Αγγλίας δηλαδή ωραία γήπεδα γεμάτα μέσα οι οπαδοί και των δύο ομάδων και να μην ακούγεται ούτε βρισιά (που λέει ο λόγος) ....Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό ;; Υπάρχει η βούληση;; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία...Απλά κάποιους βολεύει η κατάσταση (η διαφθορά που έλεγα) και δεν επιδεικνύεται η ίδια βούληση απο όλους..

Αν δεν καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και γιορτή, αν δεν χειροκριτήσεις τον αντίπαλο για την καλή μπάλλα που έπαιξε (έχει γίνει σίγουρα κάποιες φορές), αν δεν τραγουδάς για την ομάδα σου, αν δεν είσαι κοντά στην ομάδα στα δύσκολα, αν δεν κάνουμε σωστές ακαδημίες, άσπρη μέρα στο ποδόσφαιρό μας δεν θα δούμε....Και αυτή η παδοσφαιρική παιδεία δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει, να πλαστεί..

Υπήρξα οπαδός (με παρωπίδες εννοώ) αλλά θεραπεύτηκα νωρίς γιατί μου άρεσε το ωραίο ποδόσφαιρο και οι ωραίες ενέργεις ποδοσφαιριστών και δεν τις έκανε μόνο η ομάδα μου .....Γι αυτό μετά τρέχαμε πολλοί να δούμε τον Χ"παναγή γιατί ήταν ίσως ο πιο φαντεζί παίχτης των τελευατίων ετών στην Ελλάδα....

Να πω επίσης και κάτι άλλο ....προσωπικά δεν θεωρώ σωστό να δίνονται όλα τα ποσά στις ομάδες που συμετέχουν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά με μια φόρμουλα να δίνονται κάποια ποσά σε όλες τις ομάδες γιατί δεν υπαρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα σε ένα πρωτάθλημα...Εντάξει το μεγαλύτερο ποσό το παίρνουν οι πρώτοι αλλά όχι όλα βρε αδερφέ..

Δηλαδή σας αρέσει αυτή η εικόνα του πρωταθλήματος με ΑΕΚ ΑΡΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε αυτές τις θέσεις χωρίς αντίστοιχα να υπάρχουν δυνατοί στις υψηλές θέσεις .....Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω σώνει και καλά αυτές οι ομάδες η οι παραδοσιακά μεγάλες να είναι πάντα πρώτες αλλά αν δεν είναι να υπάρχουν οι άλλες που να είναι πραγματικά δυνατές. Γιατί δεν συμφέρει κανένα να μην είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα....

Τεσπα θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες για την εξυγίανση και γω πιστεύω ότι οι σωστοί φίλαθλοι αν συζητάγανε πχ σε ένα σάιτ για το τι πρέπει να γίνει ώστε να εξυγιανθεί μελλοντικά το ποδόσφαιρο θα καταλήγανε σε χρήσιμα συμπεράσματα και γιατί όχι και σε προτάσεις...Τώρα θα μου πει κάποιος και δικαίως ...εδώ ο κόσμος χάνεται με το ποδόσφαιρο θα ασχολούμαστε;;; ΔΓ ΔΑ :D

chrisbd

Member
Ένας σούπερ Τσιτσαρίτο με 3 γκόλ ανέτρεψε το εις βάρος τους 2-0 και έτσι η MAN U πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2 μέσα στην ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ και διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή, σε ένα πολύ ωραίο 2ο ημίχρονο...

panpan

Member
Εγω ειμαι πανευτυχης σημερα που η ελλαδα επεσε στην ενδεκατη θεση της γενικης βαθμολογιας ουεφα κ ευχομαι να πιασουμε την δωδεκατη ωστε απο του παραχρονου να παιζει κ ο πρωταθλητης προκριματικα.
Δεν μπορεί,κάτι παίρνεις. ;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
3-0 τελικό σκορ σήμερα, με χατ-τρικ του Κατσικοκέρη. Τους έχουμε λέμε. Εύκολα.

chrisbd

Member
Η κατάσταση των 2 ομάδων δεν αφήνει πολλά περιθώρια για προβλέψεις...και η ισοπαλία θα είναι έκπληξη....Η λογική λοιπόν λέει διπλό καραδιπλό...Η λογική όμως.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος