dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
1444 ημέρες χωρίς νικη σε όμιλο el ο Παο.
Μπα κοκλίνη προπαγάνδα θα ειναι
Μπα κοκλίνη προπαγάνδα θα ειναι
.http://www.aek-live.gr/dynamiki-par...lissanidi-vale-mia-fora-pano-ap-ola-tin-idea/
Τον πήραν χαμπάρι και οι δικοί του.
Εποχή Μελισσανίδη..μεγαλεία, σήμα περιπολικό και ροζ…συγνώμη, φούξια φανέλα!!..Ναι! Φούξια . Γιατί…αφού η ντροπιαστική ‘’φούξια trendy night’’ της τούμπας,έρχεται σετ με το γενικό εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ. Και όσο αφορά στο αγωνιστικό κομάτι αλλά και στο γηπεδικό. Εκεί που η απόπειρα αρπαγής του γηπέδου απ’την ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο,είναι που κολλάει όλο το εγχείρημα..
H φθηνή άλλωστε δικαιολογία πως τα 27 στρέματα που ανήκουν στην ΑΕΚ είναι λίγα για ν΄άποκτήσει το παλάτι της,δεν είναι καινούργια. Κρατάει χρόνια κι έχει σαν σκοπό τη πάση θυσίας προσκόλληση έξτρα στρεμάτων στο έργο,ώστε ο κ.Μελισσανίδης, που στη προκειμένη πήρε τη σκυτάλη σ΄όλο αυτό, να μπορέσει με παράνομα/παράτυπα παραχωρητήρια να παρακάμψει το σύνταγμα που προστατεύει το οικόπεδο της ΑΕΚ και να το περάσει στη ‘’Δικέφαλος’’ για 49 χρόνια!..
Ακολούθως και τα προβλήματα με τα υπουργεία,το δήμο,ακολούθως και οι προσφυγές από τους ”τιμητές της τιμιότητας” για το έγκλημα..Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο οικόπεδό σου μπορούσες να χτίσεις αύριο το πρωί χωρίς να χρειάζεσαι ούτε.Υγ1.Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μας προλάβει όλους και να το χτίσει ο κεφτετζόγλου απ’το ‘’γλύφω 369’’
Κάνει τέτοια πράγματα ο Τίγρης;;;
Ο εξυγιαντής;;Ε,Όχι!!!
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που μετρούσαν πόσο εξειχε το παπουτσι του Ιντεγε με τον Παοκ και μιλαγαν για σκάνδαλο παράγκα και άλλα ωραία, τώρα κάνουν μόκο και μιλάνε για ανθρωπινο λαθος του κορυφαίου σε μια φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του και στην οποία 5 άτομα (οι δύο παναθηναικοι) που βλέπαμε το ματσ στο live είπαμε ότι δεν ήταν .Καλά μην περάσουμε τώρα στο άλλο άκρο που ένα λαθος πέναλτι που δίνει ο Σιδηρόπουλος(ένας κακός διαιτητής για εμένα,από το πρώτο του παιχνίδι στη Λάρισα το λέω) ξεπλένει τις ατελείωτες σφαγές του Ολυμπιακού!!!
Σαφώς και η αντιπολίτευση συνεχώς υπερβάλει με όλα όσα γράφει και λέει, σε σημείο να καταντάει γραφική και όχι μόνο.
Γίνετε να έχουμε κάθε εβδομάδα τον Σιδηρόπουλο.Άντε γιατί μας έπρηξανγια ανθρωπινο λαθος του κορυφαίου
Δεν υπάρχουν αντικειμενικοί.Ποιο φτηνά σου έρχεται να βάλεις δυο τύπουςΜιλώ κυριως για τους δηθεν αντικειμενικους δημοσιογραφους .
Γι αυτό λέω,Σιδηρόπουλο και ξερό ψωμί.Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι ας ασχοληθούμε όλοι περισσότερο με την μπαλα και λιγότερο με την διαιυησια.
Μα και γω για αυτούς μιλάω, είτε ανήκουν στον Ολυμπιακό και τόσα χρόνια δεν έβλεπαν τίποτα παράξενο είτε από τους τωρινούς της ''αντιπολίτευσης'' που τα βλέπουν όλα από την ανάποδη.Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που μετρούσαν πόσο εξειχε το παπουτσι του Ιντεγε με τον Παοκ και μιλαγαν για σκάνδαλο παράγκα και άλλα ωραία, τώρα κάνουν μόκο και μιλάνε για ανθρωπινο λαθος του κορυφαίου σε μια φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του και στην οποία 5 άτομα (οι δύο παναθηναικοι) που βλέπαμε το ματσ στο live είπαμε ότι δεν ήταν .
Και για να το συνεχίσω στο φάουλ του Μολεδο στον Φόρτουνη άκουσα αναλύσεις ότι ήταν μακριά από την περιοχή και δεν υπήρχε προφανή θέση για γκολ και κόκκινη. Είναι οι ίδιοι που στην φάση του Μιλι στο Φάληρο μίλαγαν για καθαρή κόκκινη αν και ηταν επίσης εκτός περιοχής και υπήρχε και άλλος αμυντικός δίπλα του.
Μιλώ κυριως για τους δηθεν αντικειμενικους δημοσιογραφους .
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι ας ασχοληθούμε όλοι περισσότερο με την μπαλα και λιγότερο με την διαιυησια.
Συντριπτικά τις περισσότερες φορες αν είσαι καλύτερος θα κερδίσεις .
Είναι λυπηρό ο Λετο να υπάρχει στο ροστερ του ΠΑΟ μόνο και μόνο για να πουλάει αντιολυμπιακοφροσυνη