jimp
Member
Στο συγκεκριμένο τόπικ συζητάμε για το ποδόσφαιρο, θα πιάσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα του τόπου για να εξηγήσουμε τι προκαλεί τη διαφθορά σε αυτό;Οκ έχεις δίκιο. Αλλά, ας προσπαθήσω μια τελευταία φορά. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε χώρα χωρίς αξιοπιστία σε οποιαδήποτε άλλη έκφανση της κοινωνίας σημαίνει μεγαλύτερη διαφθορά, πιο εύκολος έλεγχος του παρασκηνίου κτλ κτλ. Το ότι εμείς δε μαθαίνουμε για τυχόν παρόμοια (λιγότερα) γεγονότα σε άλλες χώρες, δε σημαίνει πως δε γίνονται. Απλά, όπως εκεί ο πολίτης σέβεται πιο εύκολα από το Λαρισαίο πολίτη τον ΚΟΚ και ο αστυνομικός επίσης που θα τον ελέγξει το ίδιο, αντίστοιχα ο επιχειρηματίας θα παίξει πιο κοντά στους κανόνες και όχι ξεδιάντροπα. Το "Λαρισαίος" δεν το είπα για να θίξω εσένα, κι εγώ από εκεί είμαι. Αλλά είναι γεγονός ότι σ' αυτή την πόλη (τουλάχιστον σε σύγκριση με τις γειτονικές) η παιδεία περί ΚΟΚ είναι πολύ κάτω του μηδενός.
Κι επειδή ΞΑΝΑλέω, το ποδόσφαιρο δεν είναι τουλάχιστον για εμένα πλέον λόγος να χαλάει η ζωή μου, και ούτε η πρωταρχική χαρά αυτής, αν αύριο μεθαύριο δε μου αρέσει για τον χι ψι λόγο αυτό που βλέπω, απλά δε βλέπω. Ή βλέπω για να δέχομαι τα πειράγματα των φίλων μου.
Βασικά και μόνο που είσαι από Λάρισα και δεν υποστηρίζεις την ΑΕΛ τελειώνει εδώ η κουβέντα.