• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Την ερχόμενη αγωνιστική έχουν αμφότερες δύσκολο έργο. Η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν που είναι ανεβασμένη κι επικίνδυνη, η Γιούβε έχει επικίνδυνη αποστολή στη Μπολόνια που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο τους τρεις τελευταίους μήνες. Πάντως, η νίκη της Γιουβέντους το Σάββατο ήταν μαχαιριά για τους παρτενοπέι, δεν είναι και λίγο να τρως γκολ στο 87' από αντίπαλο που είχε μόνο 1-2 σουτ σε όλο το ματς. Θέλω να δω πως θα αντιδράσουν τη Δευτέρα με τη Μίλαν!

chrisbd

Member
Και μην ξεχνάμε σήμερα έχει ύμνο για CL αλλά και EL

Τρίτη 16/2

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι

Μπενφίκα - Ζενίτ

Στο Europa σήμερα μόνο ο αγώνας Φενέρμπαξε - Λοκομοτίβ Μόσχας , που έχει χαρακτηριστει υψηλού κινδύνου λόγω των γνωστών Ρωσοτουρκικών τελευταία προβλημάτων...

και

Τετάρτη 17/2 CL

Γάνδη - Βόλφσμπουργκ

Ρόμα - Ρεάλ

jimp

Member
Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα.
όλοι οι παίκτες πρέπει να πληρωθούν αυτά που τους χρωστάει η κάθε ομάδα. Τουλάχιστον για εμάς μέχρι τώρα δεν έχει κανένας πρόβλημα και αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάει ο δικηγόρος είναι από άλλες χρονιές και από άλλες ομάδες.

Γι΄αυτά ξέρω γι΄αυτά μπορώ να απαντήσω, όλα τα άλλα ας τα βρουν μεταξύ τους.

Εσύ τι λες;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Την ουσία του ζητήματος δεν τη γνωρίζω. Πάντως από ότι κατάλαβα αφορά και παίκτες της ΑΕΛ προηγουμενων ετών τις οποίες ο νυν προεδρος πρέπει να σεβαστεί. Απόλαυσα την ανακοίνωση με κάποια δηκτικα σχόλια σχετικά με τον Πρόεδρο σας και κυρίως για αυτό την έβαλα

jimp

Member
Την ουσία του ζητήματος δεν τη γνωρίζω. Πάντως από ότι κατάλαβα αφορά και παίκτες της ΑΕΛ προηγουμενων ετών τις οποίες ο νυν προεδρος πρέπει να σεβαστεί. Απόλαυσα την ανακοίνωση με κάποια δηκτικα σχόλια σχετικά με τον Πρόεδρο σας και κυρίως για αυτό την έβαλα
Για κοίτα και ανακοίνωση του ηρακλή για τον ίδιο δικηγόρο http://www.sdna.gr/podosfairo/super...aggelia-tis-pae-iraklis-kata-toy-panagopoyloy

Αφορά παίκτες που έπαιζαν στην ΑΕΛ πριν 3 και πλέον χρόνια, σκέψου πως μερικοί ήταν από τότε που παίζαμε στη super league! Απλά με την εκκαθάριση αυτό που τους λέει είναι πως θα πρέπει να πληρωθούν τα χρέη προς αυτούς τους 4-5 ποδοσφαιριστές από εκείνους που είχαν τότε την ομάδα γιατί ουσιαστικά η ομάδα η σημερινή έχει αλλάξει αφμ και δεν είναι η ίδια.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν ξέρω για την Αντερλεχτ αλλά ο Ολυμπιακός δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει δύο σημαντικές απουσίες (Σιόβας και Πάρντο, ο πρώτος, όπως και να το κάνουμε ίσως να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο αξιόπιστος στόπερ και ο Πάρντο σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμος), ο Ιντέγε δείχνει άδειος, οπότε στο κομμάτι της ανάπτυξης κομβικοί θα είναι ο Φορτούνης και ο Ντουρμάζ στο πρώτο του ευρωπαικο παιχνίδι φέτος.
Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν. Νομίζω ότι το κλειδί θα είναι να πετύχουμε γκολ.

jimp

Member
Δύσκολο παιχνίδι, μπορεί πριν 2 μιση χρόνια να πήγε εκεί ο ολυμπιακός και να έριξε 3, σε μία καλύτερη, όπως λένε, άντερλεχτ αλλά όταν ακούω τέτοια και με τη φόρμα που δείχνει να μην έχει ο ολυμιακός τα βλέπω λίγο περίεργα.

Σούπερ προσοχή από αντερλεχτ το αριστερό μπακ/εξτρεμ Ατσεαμπονγκ και τους μέσους Πραετ, Τιελεμανς, Ντεφούρ.

panpan

Member
Δεν μπορώ να καταλάβω την μη αξιοποίηση του Πουλίδο.Αν δεν του κάνει
γιατί δεν τον έδωσε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Άλλη μια τζάμπα ευρωπαϊκή ήττα με ένα γκολ δωρο

chrisbd

Member
Η Παρί πρέπει να προσέξει πολύ στη ρεβάνς .... δεν νομίζω ότι θα περάσει εύκολα...

Η Ρόμα μου άρεσε, πιστεύω άξιζε ένα γκόλ...πολύ καλός ο Μανωλάς...

Ο Ολυμπιακός, τι να πω, την περνάει αυτή την ομάδα αλλά το μηδέν θα τον δυσκολέψει πολύ... φαντάζομαι θα παίζει με αντεπιθέσεις η Άντερλεχτ και αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο...ζητείται γρήγορο γκολ....

υγ δεν θάθελα να είμαι στη θέση της Ραπίντ Βιέννης όπου στο 30' χάνει ήδη μ 4-0 μέσα στη Βαλένθια...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios