KonstantinosAlyona
Member
Αρκετά μιλήσαμε για μπάλα απόψε, πάω να βγάλω πρόγραμμα για Ισλανδία.
Off topic, (πέρνα το gazzetta δε βρίζω )
Off topic, (πέρνα το gazzetta δε βρίζω )
Φίλε αλήθεια, θα παρακαλούσα κάποιον mod να διαγράψει τα μηνύματά σου, νομίζω ότι μπορείς να μπεις και σε άλλα sites να μιλάς έτσι με ομοίους σου.Ελα ξεκολλατε.Ο κυρ Σαββας,ο Καραπαπας και οι φοιτητες του αμερικανικου πανεπιστημιου αποφασισαν οτι ειναι πεντακαθαρο το πρωταθλημα.Δε σας λεει τυχαια ολη η ελλαδα προβατα
Τα στραβά είναι αυτά που λες πιο πάνω.Ποια στραβά ρε φιλαράκι;;; Είναι επιχείρηση, μέρος ξεπλύματος χρήματος, πώς αλλιώς να το πω; Απλά σε μικρότερες κατηγορίες συμβαίνουν σε μικρότερη κλίμακα, σε μεγαλύτερες εξαρτάται από τον "πόλεμο" τον οικονομικό μεταξύ επιχειρηματιών, σε πιο μεγάλη κλίμακα διαβάζεις και για δωροδοκίες για στελέχη παγκόσμιων ομοσπονδιών και συμφωνίες δισεκατομμυρίων. Μην το βλέπετε στενόμυαλα, αν πάλι σας χαλάει για οποιονδήποτε λόγο και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το βελτιώσετε, κάντε κάτι άλλο, ας πούμε ταξίδια .
Και έχω τον άλλον να λέει για μπούφους και κουκουβάγιες...
Εσύ απαξίωσες το Σκωτσέζικο.Σε μια πρόταση απαξιώνεις το Ελληνικό(
Και τότε θα γίνουν όλα ρόδινα.Θα έχουμε τίμιο πρωτάθλημα ε;Μπαλώματα κάνουν με τις μεταγραφές και τους προπονητές για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να ελέγξουν το παρασκήνιο και αυτοί.
Χεχεχε, φίλε είσαι θεούλης.. Βλέπεις επαναληπτικό κυπέλλου τον αχώνευτο Ολυμπιακό;; Και μου λες για το ματς στη λεωφόρο; Κι εκείνο κάθισες να το δεις;;Οταν διαγραψουν και του "ομοιου μου" που ειπε για δικεφαλες κοτες ας διαγραψουν και τα δικα μου ευθικτε γαυρακο.Παιζει η ομαδα σου κατσε δες την.Ακυρωσανε και γκολ του αστερα.Τι φοβαστε,μηπως σας ανατρεψει το 5-0?Παρακαλα κανεναν mod λοιπον οπως παρακαλουσες τον Παππα να μην αρχισει το ματσακι στη λεωφορο
Τίμιο πρωτάθλημα όχι.Αλλά πιθανόν να βάλουν κάποια λεφτά,να φέρουν καλύτερους παίκτες,καλύτερο θέαμα,κάποιος ανταγωνισμός τέλος πάντων για να ξεφύγουμε από τον σημερινό βάλτο.Και φυσικά θα προτιμούσα να γίνουν ανάποδα(πρώτα οι επενδύσεις) αλλά δεν το κάνουν με την λογική ότι θα πετάξουν τα χρήματα τους.Εσύ απαξίωσες το Σκωτσέζικο.
Και τότε θα γίνουν όλα ρόδινα.Θα έχουμε τίμιο πρωτάθλημα ε;
Τον έβαλα στην μπλακ λίστ και ησύχασα.Χεχεχε, φίλε είσαι θεούλης.. Βλέπεις επαναληπτικό κυπέλλου τον αχώνευτο Ολυμπιακό;; Και μου λες για το ματς στη λεωφόρο; Κι εκείνο κάθισες να το δεις;;