• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γιατί πριν το έλεγες;;;;;:)
Δηλαδή την φραση ναό του ποδοσφαίρου δεν την έχετε ξανακούσει; Γκουγκλαρετε λίγο και θα βρείτε εκατοντάδες αναφορες

D

Delmem9770

Guest
Ειλικρινα στενοχωριεμαι. Οσο δεν διοριζει διαιτητες οι ΕΠΟ και στο τσαμπιονς λιγκ η ολυμπιακαρα μας δεν θα χει ελπιδες να κανει κατι σπουδαιο!!!

Φερτε μας κασναφερηδες, κουκουλακηδες, ζωγραφους να παμε παραπερα!

sezar7

Member
Ειλικρινα στενοχωριεμαι. Οσο δεν διοριζει διαιτητες οι ΕΠΟ και στο τσαμπιονς λιγκ η ολυμπιακαρα μας δεν θα χει ελπιδες να κανει κατι σπουδαιο!!!

Φερτε μας κασναφερηδες, κουκουλακηδες, ζωγραφους να παμε παραπερα!
οι κασναφερηδες, κουκουλακηδες, ζωγραφους και φταινε και για την καμπαλα ευκολα ξεχνατε -αα ξεχασα ιδια ωρα ειχατε αγωνα με τη ελευσινα για ουεφα ηταν??

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μην τους ταράζεις. Είπαμε έχουν σχέδιο. Αποκλείστηκαν από την Τραμπάλα για να παίζει ο διρισμενος μόνιμα προκριματικά cl.
Τώρα βέβαια ότι έχασαν από τα αμουστακα του Πανιώνιου δεν ξέρω. Μάλλον κάποιο πονηρό σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης της Σούπερ Λιγδας.
Συγαυροι μην τους ξυπνάτε , αφήστε τους στους καναπέδες τους. Παρακαλώ να μείνουν οι Αναστασίου και Αλαφουζος στην Παναθα χρόνια.

HummingBird

Member
Εγώ ένα ξέρω, σε όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο γελάνε με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του, μηδεμίας εξαιρουμένης, κι εσείς εδώ παθιάζεστε και σφάζεστε μεταξύ σας. Έχει πλάκα το θέαμα

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μαθαμε μηπως τι εγινε με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον ...φαγανε από την ΟΤΕ ΤV?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic