sezar7
Member
Αλλάζει σήμα ο Λαφαζάνης στο κόμμα του και βάζει το τριφύλλι που έδειξε ότι υπάρχει δρόμος εκτός Ευρώπης... (Δεν είναι πολιτικό σχόλιο, μη μου το κόψετεεεεε )
Αλλάζει σήμα ο Λαφαζάνης στο κόμμα του και βάζει το τριφύλλι που έδειξε ότι υπάρχει δρόμος εκτός Ευρώπης... (Δεν είναι πολιτικό σχόλιο, μη μου το κόψετεεεεε )
...αφού το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι άθλιο γιατί να μην αποκλείονται? Ας δώσουν μερικά από τα κέρδη τους για καλούς παίχτες, προπονητές, γυμναστές κλπ , ας σταματήσουν να προσπαθούν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και οι βαθμοί θα έρθουν.Πως στο καλό θα μαζεύονται βαθμοί όταν οι ομάδες θα αποκλείονται από τους πρώτους γύρους στις Ευρωπαϊκές οργανώσεις;
Ευτυχώς είναι μόνο το ποδόσφαιρο.Όλα τ'άλλα πάνε καλά στην Ελλάδα.αλλά άς σκεφτούμε όλοι που πάει το πράγμα με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα
Για τον παναθηναϊκό θα συμφωνήσω απόλυτα αλλά...ο ερχομός του Καμπιάσο σ' αυτό το πρωτάθλημα είναι υπέρβαση. Στην Αγγλία έκανε καλή εμφάνιση χωρίς καλό αποτέλεσμα, φέτος νομίζω είναι ικανός και για τα δυο!δεν έγινε μεταγραφική υπέρβαση ας μην μας κοροϊδεύει ο χοντρός