jimp
Member
Με καμία από τις δύο αχώνευτες ομάδες, αφού δεν είναι εκεί η Μίλαν τουλάχιστον ας δούμε πολλά γκολ και όχι τη συνηθισμένη άμυνα του Αλέγκρι.
Μα να μην παιζόταν το σχόλιο σου στο στοίχημα...θα έλυνα το βιοποριστικό μου!Με καμία από τις δύο αχώνευτες ομάδες
2-3 Θα είστε;υ.γ 40 μπύρες παγώνουν...ελπίζω να φτάσουν..
Καλέ και οι 40 είναι για πάρτη της! Οι άλλοι να κανονίσουν την δική τους καβάτζα...2-3 Θα είστε;
Α, είσαι για άφτερ καταστάσεις βλέπω...Ιδανικά θα ήθελα ένα 2-2 (τουλάχιστον) παράταση και πέναλτι
Άσε μη μιλάμε για στοίχημα γιατί πονάει αυτό το θέμα!Μα να μην παιζόταν το σχόλιο σου στο στοίχημα...θα έλυνα το βιοποριστικό μου!
Κι εγώ θέλω πολλά γκολ αν κι αν σκοράρει νωρίς η Μπάρτσα φοβάμαι οτι το ενδιαφέρον θα χαθεί γρήγορα. Ιδανικά θα ήθελα ένα 2-2 (τουλάχιστον) παράταση και πέναλτι να καθαρίζει ο Τζίτζι, εδώ κοντέψαμε να χαλάσουμε γενέθλιο πάρτι...ε να αξίζει τον κόπο!
2-3 Θα είστε;
Με κάλυψε η προλαλήσασα...και σε φορητό ψυγειάκι παρακαλώ δίπλα στον καναπέ γιατί το πήγαινε έλα στο ψυγείο δε λέει...Καλέ και οι 40 είναι για πάρτη της! Οι άλλοι να κανονίσουν την δική τους καβάτζα...
Ναι κι εγώ το φοβάμαι...γι αυτό και έχω τα κατάλληλα πολεμοφόδια!Τι 2-2 με τον Αλέγκρι που μπλέξαμε σήμερα μόνο με θαύμα του θεού του ποδοσφαίρου θα γίνει αυτό.
Δεν παίζει η Ρεαλ συνονόματε.Ελπίζω να διασυρθεί η πιο μισητή ομάδα του πλανήτη...
Χρειάζεται να πω ποια είναι;;;;;