Chris22
Member
Ανετα μαντσεστερ και ισοπαλια στο μπαρτσα ρεαλ...Εμπρός προβλέψεις...
Εγώ βλέπω Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα
Ανετα μαντσεστερ και ισοπαλια στο μπαρτσα ρεαλ...Εμπρός προβλέψεις...
Εγώ βλέπω Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα
Ωραία λοιπόν,καταλάβετε τα και μην εθελοτυφλείτε.Καθαρίστε το ποδόσφαιρο.Για να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο πρώτοι εμείς πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα και να μην εθελοτυφλούμε...
Το βρώμικο ποδόσφαιρο των τελευταίων δεκαετιών δεν μπορεί να καθαρίσει μέσα σε ένα χρόνο και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θέλει να το κάνει αυτό η κυβέρνηση Συριζα.Ωραία λοιπόν,καταλάβετε τα και μην εθελοτυφλείτε.Καθαρίστε το ποδόσφαιρο.
Αν πιστεύεις με το Κούγια θα έχεις κάθαρση(επειδή μου τον έβαλες σημαία),
ζήτω η ΑΕΛ και ο Βύζας Μεγάρων.
Μάστα,θα περιμένουμε να καθαρίσει τότε.Το βρώμικο ποδόσφαιρο των τελευταίων δεκαετιών δεν μπορεί να καθαρίσει μέσα σε ένα χρόνο και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θέλει να το κάνει αυτό η κυβέρνηση Συριζα.
Έχω μάθει να κρίνω μόνο με καταδικαστικές αποφάσεις και όχι από κατηγορίες.Σημαία δεν κάνω τον Κούγια και τον κάθε Κούγια, απλά σου έβαλα τι λέει στην κατάθεσή του ένας από τους κύριους μάρτυρες.
Ε,αφού δεν είναι για το συμφέρον μου,άστο.για την ΑΕΛ δεν σε συμφέρει να κάνουμε κουβέντα.
A, μπράβο στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν, οι ΟλυμπιακοΠαναθηναικοΑεκοΠαοκτζήδες που κατηγορεί ο ένας τον άλλο για το που έχει φτάσει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου...Μέχρι τότε θα γελάω που οι σταυροφόροι της κάθαρσης είναι καταχραστές, λαθρέμποροι,μαστροποί,καταδικασμένοι δημοσιογράφοι,πρεζάκια και λοιπά στοιχεία του κπδ.
Αντιπαθητικός και φοβερά εγωιστής.Από τότε που έφυγε ο Μοουρίνιο δεν κοιτάω καν το τι έκανε η Ρεάλ και η Μπάρτσα. Η πραγματική ψυχαγωγία ήταν η φάτσα του.