• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Ναι, περιμέναν το Ρονάλντο να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά και να κάνει τη δουλειά αλλά δεν....Οι αλλαγές του Μουρίνιο έφεραν την νίκη στη ΡΕΑΛ..
Και οσονούπω τον Kaka στην Μίλαν.. ;)

Δεν πειράζει ΑΠΟΕΛ όνειρο ήταν και πάει....
Όνειρο?? Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!
Παραμυθένια πορεία για μια ομάδα των ούτε 10 εκ. ευρώ, που πέταξε έξω ουκ ολίγα φαβορί... Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού... :D

Πάμε για ματσάρα σήμερα το βράδυ Μίλαν - Μπαρτσελόνα....
Προγνωστικά;;;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Πάμε για ματσάρα σήμερα το βράδυ Μίλαν - Μπαρτσελόνα....[/quote]

τι μου θυμισες !! Ημουνα στο παιγνιδι Μιλαν - Μπαρτσελονα στον τελικο στην Αθήνα 4-0 !! Το αστείο ήταν οτι αν και υποστηριζαμε Μίλαν ημασταν λόγω εισιτηριων σε θύρα με τους ισπανούς ...
Αντε να κρατάς χαρακτηρα και θα εχεις αδιαφορο υφος καθε φορά που εμπαινε γκολ και μπηκανε και 4 :haha:

και ναι , είμαι γυναίκα :bleh:

chrisbd

Member
Και οσονούπω τον Kaka στην Μίλαν.. ;)

Όνειρο?? Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!
Παραμυθένια πορεία για μια ομάδα των ούτε 10 εκ. ευρώ, που πέταξε έξω ουκ ολίγα φαβορί... Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού... :D

Προγνωστικά;;;
Μακάρι δεν του έκατσε καλά η ΡΕΑΛ, αν και ακούστηκε για Paris SG..

Τι να πούμε για ΑΠΟΕΛ απλά υποκλινόμαστε....κάτι σχόλια που άκουσα ότι ταμπουρώθηκε πίσω και έπαιξε αντιποδόσφαιρο είναι τουλάχιστον αστεία...με την ΡΕΑΛ έπαιζε.....εδώ η ΡΕΑΛ ταμπουρώνεται πίσω όταν παίζει με την Μπάρτσα..:D

Αν και δεν είμαι καλός στα προγνωστικά θα ήθελα αρκετά γκόλ και ας βάλει τα πιο πολλά η Μπάρτσα....αλλά και η Μίλαν μου αρέσει....1-3, 2-3, 2-4 ...:)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Δεν πιστεύω να είσαι στο γήπεδο.....:D
Δυστυχως όχι , την βγάζω με ΝΕΤ :lol:

Επειδη ομως εδωσα σωστη ανατροφή στο γυιο μου σημερα πηγε Μιλανο , ειναι στο γηπεδο και αυριο επιστρεφει να μου πει τις λεπτομερειες του αγώνα :clap:

chrisbd

Member
Δυστυχως όχι , την βγάζω με ΝΕΤ :lol:

Επειδη ομως εδωσα σωστη ανατροφή στο γυιο μου σημερα πηγε Μιλανο , ειναι στο γηπεδο και αυριο επιστρεφει να μου πει τις λεπτομερειες του αγώνα :clap:
Αμ ετσι πες ότι έστειλες γονίδιο στο γήπεδο να κάνω άλλα προγνωστικά...:D

Άνθρακες ...λίγο αγχωμένα ξεκίνησε η Μπάρτσα με λαθάκια, γλιστράγανε και πολύ (σφουγγάρισε το γήπεδο κανείς πριν τον αγώνα :D η το ποτίζανε), με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν ..καλύτερη η Μπάρτσα αλλά περίμενα περισσότερα...Διαβασμένη η Μίλαν...πάμε τώρα στο Κάμπ νιού να δούμε ποιος θα περάσει στον επόμενο γύρο...

Η Μπάγερν καθάρισε την πρόκριση απο το πρώτο παιχνίδι μέσα στη Μασσαλία...μαγκιά της..

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Αν και δεν είμαι καλός στα προγνωστικά θα ήθελα αρκετά γκόλ και ας βάλει τα πιο πολλά η Μπάρτσα....αλλά και η Μίλαν μου αρέσει....1-3, 2-3, 2-4 ...:)
χαχαχαχα σε επιβεβαίωσες! 0-0??? κουβά η πρόβλεψη :p

chrisbd

Member
χαχαχαχα σε επιβεβαίωσες! 0-0??? κουβά η πρόβλεψη :p
Αν ήμουνα καλός στις προβλέψεις αυτό το χάρτη θα είχα ;;;Θα ήταν τουλάχιστον ο μισός κόσμος πορτοκαλί...:D
Αυτά τα σκορ που έγραψα δεν ήταν πρόβλεψη αλλά επιθυμία....;)

chrisbd

Member
Ίντερ Τζένοα 5-4 .... καλά χάντμπωλ πάιζανε.. 4 γκόλ μπήκαν με πέναλτυ...πρόλαβα δυστυχώς τα τελευταία 3 γκόλ του αγώνα και ηταν όλα πέναλτυ..
Δεν βλέπω την ΄Ίντερ ούτε στο Europa Leage να μπαίνει ....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13