• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλύτερος ο Παπαδόπουλος και για μένα. Λουλού ο Σαμαράς.

chrisbd

Member
Ναι ο Παπαδόπουλος ο μόνος που διεσώθη ....

Η αριστερά μας μπάζει ο Σαμαράς εκτός τόπου.....τυχαίο δε νομίζω:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χ οι Ρωσοι με τους Πολωνούς οπότε αν το Σαββατο κερδίσουμε τους Ρώσους περνάμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος Τσεχίας Πολωνίας
Πως το λεει και ο Def.
Tους έχουμε...:)

chrisbd

Member
Λοιπόν να που έχουμε ελπίδες (ομάδα δεν έχουμε) αλλά μπάλλα είναι αυτή....

Είδατε οι Πολωνοί τι μπάλλα παίξανε στο 2ο;;;

Τίποτε δεν έχει τελειώσει αν και βλέπω Ρωσία Πολωνία να περνάνε τελικά .....

Πόσο θα χαρώ να κάνω λάθος.....:D

chrisbd

Member
Να συνεχίσω το χαβά μου μια και τα πολιτικά έχουν αρχίσει να μου δίνουν στα νεύρα.....

Με νίκη επι της Ρωσίας (καλά ντε λέμε αν) περνάμε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.....όνειρο θερινής νυκτός στην κυριολεξία..:D

Λοιπόν έχουμε δυο αγώνες σήμερα Δανία Πορτογαλία (λέω ότι θα είναι καλό ματσάκι) και Γερμανία Ολλανδία όπου η Γερμανία θα επιδιώξει μεν τη νίκη αλλά βολεύεται με Χ αλλά η Ολλανδία μετά τη σφαλιάρα απο τη Δανία θα τα δώσει όλα για τη νίκη....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τη Ρωσία την έχουμε, δεν ξέρω γιατί λες ότι είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ειδικά αν κατεβάσει Χαλκιά, Σαμαρά και η ανάπτυξή μας είναι γιόμες του Κατσουράνη πίσω από τη σέντρα στους...ψηλούς (Σάλπι και Γκέκας).

Σίγουρη επιτυχία.

chrisbd

Member
Τη Ρωσία την έχουμε, δεν ξέρω γιατί λες ότι είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ειδικά αν κατεβάσει Χαλκιά, Σαμαρά και η ανάπτυξή μας είναι γιόμες του Κατσουράνη πίσω από τη σέντρα στους...ψηλούς (Σάλπι και Γκέκας).

Σίγουρη επιτυχία.
Γιατί ρε συ να μη βάλει τον Μπουφόν τον Μέσι και τον Τσάβι..δεν θα έχουμε πιο πολλές ελπίδες;;;...;)

chrisbd

Member
Αποζημιωθήκαμε σήμερα...
Πορτογαλία Δανία 3-2 και Γερμανία Ολλανδία 2-1

Ρονάλντο δίνεις τροφή πάντα στους επικριτές σου....τι να πω ευτυχώς σας ξελάσπωσε ο νεαρός Βαρέλα αλλιώς δεν θα σε ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας....

Για την Ολλανδία πρέπει να τελειώσανε όλα (πάει ένα φαβορί)..δεν ξέρω στο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας τι γίνεται...

Μου άρεσε πολύ το στήσιμο της Γερμανίας η οποία λαχτάρισε λίγο στο τέλος αλλά δεν φάνηκε ικανή η Ολλανδία να το ισοφαρίσει η να το γυρίσει....χαλαρά οι Γερμανοί και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό. Συνεχίζεται η μακρά λίστα προδοτών που έφυγαν από το δικέφαλο. Αλλά βέβαια, όταν ο αρχιπροδότης-βάτραχος-Κέρμιτ άνοιξε την πόρτα, τι περιμένεις... Που πήρε τη μισή ομάδα κι έφυγε για να πάρει τα στημένα με το Σωκράτη. Και μην γράψει κανείς ΄τωρα ότι "δεν πειράζει, τουλάχιστον ήταν καλός άνθρωπος, φιλοξενούσε Σέρβους στον πόλεμο". Τρίχες. Φιλοξενούσε όντως κάτι κακομοίρηδες για να πηγαινει με τις γυναίκες τους και όσο για τα "παιδιά του πολέμου" που φιλοξενούσε, μάθαμε όλοι στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου ότι τα έβαζε στα φανάρια να ζητιανεύουν ο γύφτουλας. Εκεί τον βλέπω και το Μανωλά να καταλήγει, που του εύχομαι να πάθει διάστρεμμα, μηνίσκο και ποδάγρα στην πρώτη προπόνηση και να του πάρει και ο Τσίπρας το σπίτι και να το δώσει στους Αφγανούς.

Traveller

Member
Ρε συ Γιώργο που τον θυμήθηκες τον Κέρμιτ πρωί πρωί? Είσαι λάθος όμως... τα Σερβάκια δεν τα έβαζε στα φανάρια να ζητιανεύουν και να του φέρνουν την είσπραξη... τα έβαζε να πλένουν τα αυτοκίνητα που πούλαγε τότε στην Αχαρνών... μεγάλη καρδιά ο βάτραχος!!

Άσχετο, στο Περιστέρι υπάρχουν βατράχια? Γιατί μέχρι και τον Γεωργέα θα μας πάρει ο προδοτάκος...

jimp

Member
Η αεκ αν δεν πουλησει το καλυτερο σεναριο για εκεινη,αν φυσικα ισχυσουν οι νομοι,ειναι να παιξει στη δ εθνικη.

Βεβαια απο οσα διαβασα τη μια δεν θα επαιρνε αδεια.
Την αλλη δεν θα επαιζε ευρωπη.
Την επομενη δεν θα ειχε δικαιωμα μεταγραφων.
Και τελικα συζητανε να επιτρεψουν 1-2.

Μπαχαλο το ποδοσφαιρο απο τα ατομα που το διοικουν.

Αλλα η αεκ πρεπει να καταλαβει οτι πρεπει να πουλησει για να παρει φορολογικη ενημεροτητα.

Αλλιως πιτσιρικαδες και δ εθνικη.

Αλλα να πληρωθουν τα χρεη.

jimp

Member
Και τωρα που το θυμηθηκα,που ξαναδιαβασα το ποστ δηλαδη.

Καλα βρε μπαγεβιτς,κερμιτ που σε λενε και οι οπαδοι της ομαδας σου,αντι να βοηθησεις την ομαδα σου που σε εχει αναγκη,που ψαχνει ξενο προπονητη,που ειναι στα τελειωματα,εσυ προτιμας ξανα τα λεφτα,τον ευκολο δρομο και πας στον ατρομητο?

Θα μας τρελανεις ρε μπαγεβιτς?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος