dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Στο συγκεκριμενο τοπικ ποστάρω χρονια και αν καφριζω ή οχι τα γραπτά μου το δειχνουν.Το οτι στην καφρίλα των κάφρων οι κάφροι απαντούν με τη δική τους καφρίλα δεν είναι το σύνηθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Δηλαδή εσύ τι περίμενες;
Το γεγονός πως εσύ δικαιολογείς το αρχικό σου ποστ και ταυτόχρονα τις δηλώσεις του προέδρου σου με την καφρίλα της πράσινης είναι το ανησυχητικό...φυσικά και το σύνηθες στον ποδοσφαιρικό κόσμο των δυο σας.
Με το αρχικό μου ποστ προφανώς ηθελα να κανω καζουρα και λίγο ως πολύ αν διαβασεις στο ιντερνετ τετοια λέγονται καθε φορά για να υποβαθμιστούν οι οποιες επιτυχιες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Χθες διάβασα δεκαδες ποστ σε σαιτ οτι το γκολ της Γιουβε ηταν κανονικό γιατί λεει υπήρχε παικτης μας στη γραμμη. Το οτι ο τερματοφυλακας μας και ουδεις άλλος καλυπτε τον σκορερ το ξεχασαν.
Η Αθλετικό έγινε Αθλετικο κερατσινίου, χθες δε είμαστε κωλοφαρδοι γιατι λεει εκανε πολλές αποκρούσεις ο Ρομπερτο. Λες και ο τερματοφυλακας δεν ειναι μερος του παιχνιδιου και τον πληρωνουμε για να τα τρωει.
Για τελευταία φορά το λέω οταν χανουμε πρέπει να δεχομαστε αδιαμαρτυρητα την καζουρα σας (και δεν μιλω μονο για το φορουμ, όπου το εχω ξαναπει οι σταθεροι του τοπικ διατηρούν ενα επίπεδο) και οταν νικάμε να μην ασχολουμαστε με τις ομάδες σας και να μην σας κανουμε καζουρα;
Panpan θα τους σωσει ο τρακης με τους κινεζους επενδυτες