• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fotast

Member
Για την Βραζιλία καλά έπαθε έτσι όπως έπαιξε.
Θέλω Γερμανία-Ολλανδία στον τελικό καθώς οι Ολλανδοί έπαιξαν και μπάλα σε αντίθεση με τους Αργεντινούς.Και κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν κάτι οι Ολλανδοί για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν κατά καιρούς.
Αλήθεια αυτό το μεγάλη Αργεντινή που λένε και ξαναλένε ορισμένοι από που βγαίνει;Παλαιότερα και για λίγο χρονικό διάστημα είχαν καλή ομάδα και καλούς παίκτες.Αλλά μέχρι εκεί.Εκτός αν μετράνε οι δηλώσεις ενάντια στην FIFA και ότι τους κυνηγάει το παγκόσμιο κατεστημένο.

fotast

Member
Πολλα γινονται στο Ελλαντα....Μεταξυ των αλλων, να βγαινουν τετοιες ειδησεις απο τον ΣΚΑΙ, τον σταθμο του Γιαννακη Αλαφουζου, προεδρου της ΠΑΕ Παναθηναικος.....
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τα δικαστικά έγγραφα τα έφτιαξε ο Αλαφούζος;

*Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ.

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Εγω δεν πιστευω τιποτα, μεχρι να δω τις επισημες αποφασεις των αρμοδιων οργανων η των δικαστηριων....
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τα δικαστικά έγγραφα τα έφτιαξε ο Αλαφούζος;

*Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ.

fotast

Member
Εγω δεν πιστευω τιποτα, μεχρι να δω τις επισημες αποφασεις των αρμοδιων οργανων η των δικαστηριων....
Μάλιστα..Σε 5-8 χρόνια θα καταλάβουμε/πιστέψουμε ότι υπάρχει παρασκήνιο στην Ελλάδα..Εντάξει μια άποψη είναι και αυτή..

Traveller

Member
Αλήθεια αυτό το μεγάλη Αργεντινή που λένε και ξαναλένε ορισμένοι από που βγαίνει;
Από τα δύο παγκόσμια κύπελλα ίσως? Μια ομάδα που είναι στο κλειστό κλαμπ των πέντε ομάδων που έχουν πάρει το κύπελλο από 2 φορές και πάνω είναι και παραείναι μεγάλη... αν εσύ την βλέπεις μικρή καλά να πάθεις...

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Για την Βραζιλία καλά έπαθε έτσι όπως έπαιξε.
Θέλω Γερμανία-Ολλανδία στον τελικό καθώς οι Ολλανδοί έπαιξαν και μπάλα σε αντίθεση με τους Αργεντινούς.Και κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν κάτι οι Ολλανδοί για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν κατά καιρούς.
Αλήθεια αυτό το μεγάλη Αργεντινή που λένε και ξαναλένε ορισμένοι από που βγαίνει;Παλαιότερα και για λίγο χρονικό διάστημα είχαν καλή ομάδα και καλούς παίκτες.Αλλά μέχρι εκεί.Εκτός αν μετράνε οι δηλώσεις ενάντια στην FIFA και ότι τους κυνηγάει το παγκόσμιο κατεστημένο.
Tι παει να πει,πως πρεπει να παρουν κατι επειδη "κατα καιρους" επαιξαν ποδοσφαιρο;Δεν εχουν σηκωσει κουπα,επειδη ΔΕΝ τα καταφεραν,επειδη ηταν χειροτεροι "κατα καιρους" απο καποιους αλλους.
Την Κυριακη θελω να ΜΗΝ το παρει η Ολλανδια.Αν δεν εβλεπα το ματς με την Κοστα Ρικα (αυτους που απο βλακεια μεγαλη,μας απεκλεισαν,και που οι Ολλανδοι που "παιζουν μπαλα" δεν τα καταφεραν παρα μονο στα πεναλντι),θα τους υποστηριζα,αλλα τα φαρμακα του Ρομπεν,ενος κατα τ'αλλα τεραστιου παικτη και συμπαθεστατου,ηταν εμφανεστατα και προκλητικα.
Στα μεγαλα πρωταθληματα σηκωνει την κουπα οποιος ειναι καλος.Οχι κατα καιρους,αλλα σχεδον παντα.Αν δεν εισαι καλος,τρως 7 ή 5 γκολ(οπως η Ισπανια) και πας σπιτι σου.Απλα πραματα.

• Like
Reactions: GTS

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Αυτο που ειπα, δεν ειναι μια αποψη. Ειναι η λογικη σειρα των πραγματων....Να περιμενω, τι θα πει επισημα η δικαιοσυνη η τα αρμοδια οργανα και μετα να εκφερω αποψη επι του θεματος. Και να με συγχωρεις, που δεν υιοθετω ετσι ακριτα και βιαστικα τις αποψεις και τα στοιχεια ενος καναλιου, που εντελως τυχαια και συμπτωματικα, ανηκει στον προεδρο του Παναθηναικου....
Μάλιστα..Σε 5-8 χρόνια θα καταλάβουμε/πιστέψουμε ότι υπάρχει παρασκήνιο στην Ελλάδα..Εντάξει μια άποψη είναι και αυτή..

fotast

Member
Tι παει να πει,πως πρεπει να παρουν κατι επειδη "κατα καιρους" επαιξαν ποδοσφαιρο;Δεν εχουν σηκωσει κουπα,επειδη ΔΕΝ τα καταφεραν,επειδη ηταν χειροτεροι "κατα καιρους" απο καποιους αλλους.
Την Κυριακη θελω να ΜΗΝ το παρει η Ολλανδια.Αν δεν εβλεπα το ματς με την Κοστα Ρικα (αυτους που απο βλακεια μεγαλη,μας απεκλεισαν,και που οι Ολλανδοι που "παιζουν μπαλα" δεν τα καταφεραν παρα μονο στα πεναλντι),θα τους υποστηριζα,αλλα τα φαρμακα του Ρομπεν,ενος κατα τ'αλλα τεραστιου παικτη και συμπαθεστατου,ηταν εμφανεστατα και προκλητικα.
Στα μεγαλα πρωταθληματα σηκωνει την κουπα οποιος ειναι καλος.Οχι κατα καιρους,αλλα σχεδον παντα.Αν δεν εισαι καλος,τρως 7 ή 5 γκολ(οπως η Ισπανια) και πας σπιτι σου.Απλα πραματα.
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή όποιος έπαιξε καλή μπάλα.Η Ολλανδία έχει παίξει καλή μπάλα και είχε σπουδαίους παίκτες.Δεν πήρε όμως τους τίτλους που τις αξίζανε.Απλά το ανέφερα.Δεν είπα ότι πρέπει να πάρει τον τίτλο λόγω ιστορίας.

Η Ολλανδία σε αυτό το μουντιάλ έπαιξε καλή και συμπαθητική μπάλα.Κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερη από την Αργεντινή.
Πιστεύω λοιπόν ότι μπορεί να κερδίσει τον τίτλο.Αυτό είπα.

Edit:Αυτο με τά φάρμακα δεν το καταλαβαίνω.Δεν έχω τις γνώσεις από την τηλεόραση να ξέρω ποιος παίρνει φάρμακα και ποιος όχι.

Last edited:

fotast

Member
Αυτο που ειπα, δεν ειναι μια αποψη. Ειναι η λογικη σειρα των πραγματων....Να περιμενω, τι θα πει επισημα η δικαιοσυνη η τα αρμοδια οργανα και μετα να εκφερω αποψη επι του θεματος. Και να με συγχωρεις, που δεν υιοθετω ετσι ακριτα και βιαστικα τις αποψεις και τα στοιχεια ενος καναλιου, που εντελως τυχαια και συμπτωματικα, ανηκει στον προεδρο του Παναθηναικου....
Σκόπμα ή όχι εξακολουθείς να παραβλέπεις ότι το κανάλι απλά μετέδωσε στοιχεία(έρευνες) διαφόρων αρμοδίων(όπως λές) οργάνων π.χ δικαστικές/εισαγγελικές αρχές,αστυνομικές ή ΕΥΠ κτλ.Δεν είναι λοιπόν δικά του στοιχεία ή απόψεις.Τίποτα άλλο.

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή όποιος έπαιξε καλή μπάλα.Η Ολλανδία έχει παίξει καλή μπάλα και είχε σπουδαίους παίκτες.Δεν πήρε όμως τους τίτλους που τις αξίζανε.Απλά το ανέφερα.Δεν είπα ότι πρέπει να πάρει τον τίτλο λόγω ιστορίας.

Η Ολλανδία σε αυτό το μουντιάλ έπαιξε καλή και συμπαθητική μπάλα.Κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερη από την Αργεντινή.
Πιστεύω λοιπόν ότι μπορεί να κερδίσει τον τίτλο.Αυτό είπα.
Σε αυτο συμφωνουμε 100%.Η Αργεντινη επαιξε αρκετα μετρια μπαλα.Της εκατσαν και μια χαρα οι ομιλοι απο την αρχη,δεν επαιξε ποτε με Τιτανες σε αυτο το μουντιαλ.Τωρα θα την δουμε.
Την υποστηριζω σημερα.Αλλα και να χασει,την Κυριακη θα στηριξω τους Γερμανους,και ο λογος ειναι ενας,αυτος που προανεφερα παραπανω.

fotast

Member
Από τα δύο παγκόσμια κύπελλα ίσως? Μια ομάδα που είναι στο κλειστό κλαμπ των πέντε ομάδων που έχουν πάρει το κύπελλο από 2 φορές και πάνω είναι και παραείναι μεγάλη... αν εσύ την βλέπεις μικρή καλά να πάθεις...
Την Βραζιλία λοιπόν από το ίδιο κλάμπ με τις 5 κατακτήσεις πώς πρέπει να την αποκαλούμε? ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΗ ;ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ;
(άσχετα με τα χθεσινά-για τίτλους μιλάμε)

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Σκόπμα ή όχι εξακολουθείς να παραβλέπεις ότι το κανάλι απλά μετέδωσε στοιχεία(έρευνες) διαφόρων αρμοδίων(όπως λές) οργάνων π.χ δικαστικές/εισαγγελικές αρχές,αστυνομικές ή ΕΥΠ κτλ.Δεν είναι λοιπόν δικά του στοιχεία ή απόψεις.Τίποτα άλλο.
Και που ξερεις αγαπητε μου, αν το συγκεκριμενο καναλι, δεν μετεδωσε επιλεκτικα, στοιχεια της ερευνας; Η εικασιες καποιων αρχων, οι οποιες απομενει να αποδειχθουν; Το γνωριζεις αυτο; Και κατι ακομα. Ουτε σκοπιμα, ουτε μη σκοπιμα, δεν παραβλεπω τιποτα. Απλα, ειμαι πολυ επιφυλακτικος, για κατι που αφορα τον προεδρο και την ομαδα του Ολυμπιακου, οταν αυτο μεταδιδεται απο ενα καναλι, που ανηκει στον προεδρο του Παναθηναικου.....Και κατι τελευταιο. Παντα πιστευα και πιστευω, οτι δεν εχει μονο σημασια, τι λεει καποιος, μα και ποιος ειναι αυτος που το λεει.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic