• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Περάσαμε τα 14.000 μέλη!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ξέρω ξέρω, είχα υποσχεθεί στον tripakias να μην το φωνάζω σε κάθε χιλιάδα, αλλά στα 13.000 δεν είπα τίποτα :D

14.000 μέλη λοιπόν στο Travestories, και ήδη έχουν βγει τα νομικά βιβλιαράκια για να δούμε αν προλαβαίνουμε να κατέβουμε υποψήφιο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, καθώς και τα απαραίτητα κομπιουτεράκια για να δούμε τι ποσοστό πιάνουμε. :D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ξέρω ξέρω, είχα υποσχεθεί στον tripakias να μην το φωνάζω σε κάθε χιλιάδα, αλλά στα 13.000 δεν είπα τίποτα :D

14.000 μέλη λοιπόν στο Travestories, και ήδη έχουν βγει τα νομικά βιβλιαράκια για να δούμε αν προλαβαίνουμε να κατέβουμε υποψήφιο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, καθώς και τα απαραίτητα κομπιουτεράκια για να δούμε τι ποσοστό πιάνουμε. :D
Μπα τις χάσαμε τις προθεσμίες για αυτές τις εκλογές. Εγώ λέω να συμμετέχουμε απευθείας στις Ευρωεκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Τι σοι ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε.Μην περιοριστούμε εντός συνόρων:)

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Ελπίζω η πρώτη κίνηση του κόμματος να είναι δωρεάν ταξίδια για τα μέλη!!! :)

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom