• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πελοπόννησος

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Θα βρεθώ αρχές Σεπτεμβρίου στο Τολό για 6-7 μέρες και σκοπεύω να κάνω μερικές ημερήσιες εκδρομές προς νοτιοανατολικά. Έχω στο πρόγραμμα Μυστρά και Μονεμβασιά.
Εκτός αυτών με ενδιαφέρει να δω κάποιο μνημείο της φύσης όπως γεωλογικό σχηματισμό, καταρράκτη (σπήλαιο Διρού έχω πάει).
Κυρίως όμως μεγαλιθικό μνημείο που εκπέμπει κάποιο μυστήριο και είναι σχετικά άγνωστο το πότε, ποιοι, πως και γιατί το έφτιαξαν, όπως πρόσφατα είδα την Πυραμίδα του Ελληνικού.

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα βρεθώ αρχές Σεπτεμβρίου στο Τολό για 6-7 μέρες και σκοπεύω να κάνω μερικές ημερήσιες εκδρομές προς νοτιοανατολικά. Έχω στο πρόγραμμα Μυστρά και Μονεμβασιά.
Εκτός αυτών με ενδιαφέρει να δω κάποιο μνημείο της φύσης όπως γεωλογικό σχηματισμό, καταρράκτη (σπήλαιο Διρού έχω πάει).
Κυρίως όμως μεγαλιθικό μνημείο που εκπέμπει κάποιο μυστήριο και είναι σχετικά άγνωστο το πότε, ποιοι, πως και γιατί το έφτιαξαν, όπως πρόσφατα είδα την Πυραμίδα του Ελληνικού.
Απο μεγαλιθικα μνημεια μόνο ο αρχαιολογικός χωρος των Μυκηνών μου ερχεται... Το Πολυλίμνιο ειναι ενδιαφερον από φυσιολατρικής απόψεως αλλα κοντά στο Τολό δεν το λες...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τα κυκλώπεια τείχη στην Τίρυνθα Τίρυνθα - Βικιπαίδεια. Πολύ κοντά στο Τολό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.365
Νεότερο μέλος
Gregory_kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom