Καλως σας βρηκα!!!!!!όλους...ειμαι η μαντυ απο ζακυνθο...... και σκοπευω στα μεσα σεπτεμβρη με αφετηρια την αθηνα στην οποια εχουμε καποιες δουλειες να κανουμε λιγες μερες διακοπες στη πελοποννησο μαζι με τον αντρα μου...η διαδρομη που εχουμε σκεφτει ειναι ναυπλιο-μονεμβασια-ελαφονησος- γυθειο- καλαματα-κορωνη- μεθωνη- κυπαρισσια και επιστροφη στη ζακυνθο.οι μερες που εχουμε για διανυκτερευση ειναι 4 και σκεφτομαστε να μεινουμε ενα βραδυ ναυπλιο,2 μονεμβασια, 1 ελαφονησο.
Δε ξερω ομως αν ολοι αυτοι οι προορισμοι ειναι πολλλοι για αυτες τις μερες και αν το ταξιδι ετσι θα ειναι πολυ κουραστικο...δε ξερω και περιπου ποση ωρα ειναι το ενα μερος απο το αλλο...αν εχει καποιος τη διαθεση ας μοιραστει μαζι μου τις πολυτιμες συμβουλες του........ευχαριστω...
Δε ξερω ομως αν ολοι αυτοι οι προορισμοι ειναι πολλλοι για αυτες τις μερες και αν το ταξιδι ετσι θα ειναι πολυ κουραστικο...δε ξερω και περιπου ποση ωρα ειναι το ενα μερος απο το αλλο...αν εχει καποιος τη διαθεση ας μοιραστει μαζι μου τις πολυτιμες συμβουλες του........ευχαριστω...