ludovica
Member
Έχουν πάρει πολύ οι Ολλανδοί και δεν ξέρουν τι λένε.
Το καταλαβα οτι ηταν χιουμοριστικο.Αλλοιμονο!Τα ξέχασα τα Ζωνιανά . Να τον αφήσει και να πάρει ένα τίμιο παλικάρι θα σκεφτόμουν .
Η προηγούμενη δημοσίευσή μου είχε έναν χιουμοριστικό τόνο που μάλλον παραήταν διακριτικός. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο κραυγαλέα, Κρητικιά και διακριτική δεν πάει.
Τώρα πώς και γιατί βγήκε αυτή η φήμη για την Ηλεία δεν ξέρω. Όλα αυτά έχουν μείνει περισσότερο σαν ανέκδοτο αλλά έναν συνειρμό τον κάνεις .
Πολιτισμένα πράγματα.Αν όμως λέμε καλά ο ένας για τον άλλον τι σόι war θα κάνουμε; Σαν το τέλος της ταινίας η Νεράιδα και το παλικάρι; "Παρακαλώ περάστε συμπέθερε-όχι παρακαλώ πρώτοι εσείς";
Ταυγετος γαρ! Με απειρα αρωματικα κ "αρωματικα" φυτα...Ε, της Καλαμάτας με διαφορά!
Νομίζω είναι άγριος κρόκος που τον συναντάς μόνο στη Μάνη και στη χερσόνησο του Μαλέα. Κάποιοι λένε πως είναι ομορφότερος από τον διάσημο κρόκο Κοζάνης.Το ξερεις οτι εχουμε μεχρι κ κροκο εδω;
Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο λάδι Λακωνίας - Μεσσηνίας με τη Κρήτη να ακολουθεί. Για την ιστορία πάντως λακωνικό λάδι έχει αναδειχθεί κορυφαίο στο κόσμο, πρώτη φορά ελληνικό λάδι κερδίζει τέτοια διάκριση.Καλα για λαδι δεν το συζητω ...Θα ηταν,φανταζομαι, θεμα για WAR απο μονο του οχι μονο με την Κρητη αλλα κ για ...εμφυλιο μεταξυ Λακωνιας κ Μεσσηνιας !!!
Αν πιάσουν φωτιά τίποτα χαράδρες του Ταϋγέτου, θα χαζογελάνε όλοι οι κάτοικοι Λακωνίας και Μεσσηνίας!Ταυγετος γαρ! Με απειρα αρωματικα κ "αρωματικα" φυτα...
Ο Ταυγετος ειναι το πιο σημαντικο βουνο της Ελλαδας οσο αφορα την χλωριδα(κ το πιο ομορφο φυσικα).Νομίζω είναι άγριος κρόκος που τον συναντάς μόνο στη Μάνη και στη χερσόνησο του Μαλέα. Κάποιοι λένε πως είναι ομορφότερος από τον διάσημο κρόκο Κοζάνης.
Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο λάδι Λακωνίας - Μεσσηνίας με τη Κρήτη να ακολουθεί. Για την ιστορία πάντως λακωνικό λάδι έχει αναδειχθεί κορυφαίο στο κόσμο, πρώτη φορά ελληνικό λάδι κερδίζει τέτοια διάκριση.
Αν πιάσουν φωτιά τίποτα χαράδρες του Ταϋγέτου, θα χαζογελάνε όλοι οι κάτοικοι Λακωνίας και Μεσσηνίας!