Borealis
Member
Μόνο παναμερα στην Τρίπολη, είναι θέμα τιμήςferrari μπορει να έχει καμιά στην Τρίπολη αλλά λειπει το "piazza de" μπροστα.. μπορει να ειναι αδελφοποιημένες με την Τζένοα.. μετραει και αυτό..
Μόνο παναμερα στην Τρίπολη, είναι θέμα τιμήςferrari μπορει να έχει καμιά στην Τρίπολη αλλά λειπει το "piazza de" μπροστα.. μπορει να ειναι αδελφοποιημένες με την Τζένοα.. μετραει και αυτό..
για τρακτερ φερραρι εννοούσα .. το παναμερα σε μινιατούρα ;; επειδή είναι θέμα τιμής..Μόνο παναμερα στην Τρίπολη, είναι θέμα τιμής
Παρακαλώ να μην ψεύδεσαι φίλε μου...Τρίπολη, κάπου στο κέντρο
View attachment 353270
Εγώ τα λέω εδώ και καιρό, ο λαός διψάει για προορισμούς στην Ελλάδα, πόσο μάλλον τώρα που οτιδήποτε αλλο με την υπάρχουσα κατάσταση είναι τουλάχιστον δύσκολο.Πάντως είναι από τα war που ενδιαφέρει περισσότερο τα μέλη. Έχουν ψηφίσει περισσότεροι από όσοι σε άλλα war που αφορούν ακόμα και δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης και είναι περισσότερο καιρό ανοιχτά.
Συμφωνώ 100% .Εγώ τα λέω εδώ και καιρό, ο λαός διψάει για προορισμούς στην Ελλάδα, πόσο μάλλον τώρα που οτιδήποτε αλλο με την υπάρχουσα κατάσταση είναι τουλάχιστον δύσκολο.
Πέρα από το war, το συγκεκριμένο νήμα είναι θησαυρός.
Πολλές και αξιόλογες μαζεμένες πληροφορίες εκατέρωθεν!
Καλά ναι σίγουρα, ειδικα όταν ψάχνουμε που είναι η δύση και η ανατολή.Καλά μην περιμένεις κι εσύ από ένα τέτοιο war να ακούσεις αντικειμενικές πληροφορίες για περιοχές, πήγαινε καλύτερα στα σχετικά θέματα. Είναι οι γνωστοί τοπικισμοί ανά περιοχή είναι και το war, όλα φουσκώνονται εκατέρωθεν για να κερδηθούν ψήφοι.