galat
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Όταν λέμε Χριστούγεννα εννοούμε και την πρωτοχρονιά μέσα, ή μόνον αυστηρά την γιορτή των Χριστουγέννων;
Ας το παρει ο καθενας οπως νομιζει, για μενα η γιορτη τελειωνει 25/12.Όταν λέμε Χριστούγεννα εννοούμε και την πρωτοχρονιά μέσα, ή μόνον αυστηρά την γιορτή των Χριστουγέννων;
....χανεις...τα υπολοιπα που φτιαχνονται απο τη συκωταρια του ζωου μου προκαλουν στομαχικες διαταραχες
εχω φαει παλιοτερα, τα υπολοιπα πλην συκωτιου δεν με αηδιαζουν τοσο αλλα πανε 2-3 χρονια που πετυχα διαδικασια πλυσιματος, καθαρισματος κλπ στο σπιτι μου και απο τη μυρωδια εκανα εμετο στο μπανιο. απο τοτε δν τα εχω ξαναακουμπησει και δεν προκειται να το κανω και φετος.....χανεις...
Οντως... Ψηφισα κανενα απο τα δυο επειδη δεν μου αρεσουν τα εκκλησιαστικα events καμιας εκ των δυο εορτων. Αν ομως επρεπε σωνει και καλα να διαλεξω θα διαλεγα με απολυτη σιγουρια το Πασχα και αφου παραμεριζα τη σχεδον αναγκαστικη παρουσια μου στην περιφορα του επιταφιου και 5-10 λεπτα στην Ανασταση, θα ελεγα πως ο καιρος, το φαγητο και τα χρωματα της φυσης την Ανοιξη κερδιζουν με χαρακτηριστικη ανεση.Μου αρεσει παντως που στη συγκριση μεταξυ των 2 μεγαλων γιορτων του Χριστιανισμου, η νικη κρινεται στις συκωταριες, στους φωτοστολισμους και σε λοιπα θεματα