achisAK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ποιος ξερει...??
Τελικα ειμαι οτι να 'ναι...
αλλαξα ολες τιε γνωμες μου και θα παμε Παρο.
απ'οτι διαβασα και εδω και αλλου η ποιο πολυ ζωη ειναι ναουσα , οχι οτι παει πισω και η παροικια.
η αποσταση ναουσα - παροικια ειναι 12 χιλιομετρα?
δεν με ενδιαφερουν αλλες περιοχες οπως λειβαδια και αλλα τετοια μιας και προτιμω να μενω στο κεντρο και να τα εχω ολα κοντα και για μπανιο...ας ταξιδεψω λιγο !!!
σκεφτομαι να κανω αυτο.
μισες μερες στο ενα μισες στο αλλο.
αλλιως ''κλεινω'' ποιο πολυ για ναουσα μιας και ακουσα οτι εχει ποιο πολλα πραγματα εκει.
τα μπαρακια στην ναουσα ειναι στο κεντρο η εκτος? για να ξερω .
επισης μια περιοχη πιπερι δεν ειναι κοντα στην ναουσα? εκει θα ειναι ωραια να μεινω?
μιας και ειναι 1 χιλιομετρο μονο? και πας και με τα ποδια για φαγητο - ποτο στην ναουσα.
περιμενω γνωμες απο ατομα που γνωριζουν (και σιγουρα θα ειναι πολλα...)
αλλαξα ολες τιε γνωμες μου και θα παμε Παρο.
απ'οτι διαβασα και εδω και αλλου η ποιο πολυ ζωη ειναι ναουσα , οχι οτι παει πισω και η παροικια.
η αποσταση ναουσα - παροικια ειναι 12 χιλιομετρα?
δεν με ενδιαφερουν αλλες περιοχες οπως λειβαδια και αλλα τετοια μιας και προτιμω να μενω στο κεντρο και να τα εχω ολα κοντα και για μπανιο...ας ταξιδεψω λιγο !!!
σκεφτομαι να κανω αυτο.
μισες μερες στο ενα μισες στο αλλο.
αλλιως ''κλεινω'' ποιο πολυ για ναουσα μιας και ακουσα οτι εχει ποιο πολλα πραγματα εκει.
τα μπαρακια στην ναουσα ειναι στο κεντρο η εκτος? για να ξερω .
επισης μια περιοχη πιπερι δεν ειναι κοντα στην ναουσα? εκει θα ειναι ωραια να μεινω?
μιας και ειναι 1 χιλιομετρο μονο? και πας και με τα ποδια για φαγητο - ποτο στην ναουσα.
περιμενω γνωμες απο ατομα που γνωριζουν (και σιγουρα θα ειναι πολλα...)