• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γαλλία Παρισι-Disneyland

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Το οριο δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με το υψος... μπορει να ειναι ψηλα 8χρονα...
Για τα διάφορα παιχνίδια, έχεις δίκιο, το όριο όντως αφορούσε το ύψος. Για τα πάρκα το εννοούσα για την ηλικία, στο Studios είχε πολλά παιχνίδια που απευθύνονταν σε μικρότερα σε ηλικία παιδιά, πιστεύω τα 8χρονα είναι μεγάλα για αρκετά από τα παιχνίδια του πάρκου. :rolleyes-80:

Το thunder mountain τα σπάει!
Αν δεν ήταν το Space Mountain, εύκολα και σε εμένα θα ήταν το πιο αγαπημένο παιχνίδι :heart:

Σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε τον Ιούνιο στο Παρίσι και απ΄ ότι έχω καταλάβει προτείνεται η διανυκτέρευση σε ένα από τα ξενοδοχεία της Disneyland αν θες να ευχαριστηθείς το πάρκο. Σκεφτόμαστε για 2 διανυκτερεύσεις οπότε θα έχουμε εισιτήρια για 3 μέρες για τα πάρκα, σωστά;
Θα ήθελα να ρωτήσω για την υπηρεσία Disney Express Luggage Service. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι αξιόπιστη; Αν έχω καταλάβει καλά αφήνεις τις αποσκευές στου στο σημείο κ στις πάνε στο ξενοδοχείο σου, και αντίστοιχα κατά την αποχώρηση τις αφήνεις στο ξενοδοχέιο σου και τις πάνε στο σημείο.
Υπάρχει περίπτωση απώλειας αποσκευών ή να καθυστερήσουν να τις πάνε στο σταθμό; Επίσης το σημείο αυτό είναι κοντά στο σταθμό; Περναέι και το Magical Shuttle από εκεί;

AERAS

Member
Σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε τον Ιούνιο στο Παρίσι και απ΄ ότι έχω καταλάβει προτείνεται η διανυκτέρευση σε ένα από τα ξενοδοχεία της Disneyland αν θες να ευχαριστηθείς το πάρκο. Σκεφτόμαστε για 2 διανυκτερεύσεις οπότε θα έχουμε εισιτήρια για 3 μέρες για τα πάρκα, σωστά;
Θα ήθελα να ρωτήσω για την υπηρεσία Disney Express Luggage Service. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Είναι αξιόπιστη; Αν έχω καταλάβει καλά αφήνεις τις αποσκευές στου στο σημείο κ στις πάνε στο ξενοδοχείο σου, και αντίστοιχα κατά την αποχώρηση τις αφήνεις στο ξενοδοχέιο σου και τις πάνε στο σημείο.
Υπάρχει περίπτωση απώλειας αποσκευών ή να καθυστερήσουν να τις πάνε στο σταθμό; Επίσης το σημείο αυτό είναι κοντά στο σταθμό; Περναέι και το Magical Shuttle από εκεί;
Το σημείο αυτό είναι στον σταθμό μετρό για να τις αφήσεις μόλις φτάσεις και να τις πάνε στο ξενοδοχείο. Επειδή όσοι έχουν κλείσει βραδιά στο ξενοδοχείο έχουν δικαίωμα να μπουν στην disneyland μια ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για τον κόσμο! Παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός νωρίς το πρωί. Μια βραδιά σε ξενοδοχείο και δύο μέρες στην disneyland είναι αρκετή πάντως.
Τώρα αν είναι ασφαλής... Τι απάντηση περιμένεις? Είναι ασφαλές να δίνεις τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο???
Επίσης στο κλείσιμο στην κρατάνε εκεί για να την πάρεις φεύγοντας μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Πχ 19:00 ενώ το πάρκο κλείνει στις 21:00. Τσέκαρε πότε ακριβώς γράφει. Αυτό γενικά δεν βολεύει αν θέλεις να φύγεις στο τέλος... Έτσι εγώ τιυς έγραψα... Πήγα ενώ είχε κλείσει όλο το πάρκο και είχε μείνει η βαλίτσα μου μόνη της... Βρήκα κάποιον μετά από δέκα λεπτά και μου την παρέδωσε...

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.798
Μέλη
39.529
Νεότερο μέλος
Σταματης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα