soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Υπάρχει ένα περιοδικό στο Παρίσι παρόμοιο με το Αθηνόραμα. Εκεί θα βρεις πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν με καλές τιμές. έκανα πριν κάμποσα χρόνια, ορχήστρα, πίστα, και 2-3 μενού να διαλέξεις. Στις 0200 τέλος προγράμματος αλλά συνεχίζεται στους δρόμουςΚαλησπερα σε ολους!! Εχουμε κλεισει με το αγορι μου Πρωτοχρονια στο Παρισι και ψαχνουμε καποια μερη για φαγητο/ρεβεγιον την παραμονη της πρωτοχρονιας , αλλα και την πρωτοχρονια το μεσημερι.. Σε αυτα που εχουμε κοιταξει οι τιμες ειναι απλησιαστες. Σκεφτομαστε για αλλαγη του χρονου στα Ηλυσια πεδια. Εκει κοντα μπορεί να βρουμε κατι πιο οικονομικο;; Αν δεν κλεισουμε καπου, θα βρουμε πουθενα να τσιμπησουμε κατι;
Επισης, σχετικα με τη διασκεδαση το βρασυ της αλλαγης, εχει καποιος να προτεινει κατι;;
Εχω πολλες ερωτησεις!! Ακομα, η βολτα με το λεωφορειο hop on - hop off συμφερει;; Φαινεται καλο, είναι ομως ετσι;
Σχετικα με την καρτα των μουσειων, αν παμε μονο στο Λουβρο, δε νομιζω να αξιζει να βγαλουμε αυτη που ειναι για τα πολλα.. Για να μπεις στην Παναγια των Παρισιων πληρωνεις εισιτηριο;;
Επιπλεον, αξιζει να βγαλεις την καρτα για το μετρο που λενε, visit pass, ή να παρεις καρνε με εισιτηρια μετρο;;
Αχ βοηθηστε βρε παιδια γιατι εχω αγχωθει!!