taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
10 λεπτά είναι αυτό....και αλλο τοσο δεν ειναι απο το orly στη σταση antony;;;
10 λεπτά είναι αυτό....και αλλο τοσο δεν ειναι απο το orly στη σταση antony;;;
εμεις ειμαστε παρεα 4 ατομων και εχουμε εισιτηρια. Ευτυχως τωρα βρηκα γιατι στο Αλκμααρ ημουν ενας απο τους 1000 περιπου ελληνες που μειναμε απ' εξω!!καλημερα τελικα μαζευομαστε πολλοι για το διπλο Εγω ανεβαινω Δευτερα Μπορντω οποτε θα δω καλυτερα αν υπαρχει κανας Ελληνας ( εστω και Δευτερης γενιας..) για τον αγωνα εχετε βρει ολοι εισιτηρια ?
Τελεια λοιπον ερωτηση τα εισιτηρια για το τgv εκλεισα να τα παρω απο γκισε απο εκει.. ( οχι αυτοματα) θα εχω κανα θεμα? ( το εκει ειναι AIRPORT CD2 TGV)εμεις ειμαστε παρεα 4 ατομων και εχουμε εισιτηρια. Ευτυχως τωρα βρηκα γιατι στο Αλκμααρ ημουν ενας απο τους 1000 περιπου ελληνες που μειναμε απ' εξω!!
και κατι τελευταιο τι λενε τα ΜΜΜ ( Mεσα Μαζικης Μεταφορας ) στο Mπορντω?????Τελεια λοιπον ερωτηση τα εισιτηρια για το τgv εκλεισα να τα παρω απο γκισε απο εκει.. ( οχι αυτοματα) θα εχω κανα θεμα? ( το εκει ειναι AIRPORT CD2 TGV)
Δε νομιζω να εχεις προβλημα με τα εισιτηρια τρενου. Εγω τα πηρα μεσω ΕΛΤΑ. Στο Μπορντο εχει λεωφορεια και τραμ. Νομιζω 3 γραμμες εχει το τραμ.και κατι τελευταιο τι λενε τα ΜΜΜ ( Mεσα Μαζικης Μεταφορας ) στο Mπορντω?????