EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Γιατί δεν βγάζετε από τα σκαλακια στην timew sqr?
Από το Telecharge πάντως για μια τυχαία ημερομηνία που έβαλα (31.7) με τιμές εισιτηρίου όπως και οι δικές σου 139$, η τελική τιμή ήταν 306,20$ (αντί για 426,42$).Το telecharge είναι πιο ακριβό από τα παραπάνω που αναφέρω.Δεν είναι υπερβολή Tα ποσά προμήθειας που αναφέρω, είναι πραγματικότητα.Για το moulin Rouge στο site Broadway.com μου ζήτησαν στις πιο οικονομικές, τελευταίες θέσεις τα παρακάτω ποσά:
2 x $139.00
Service & Handling
2 x $54.21
Insurance
2 x $20.00
Subtotal
USD$426.42
Το καλύτερο ειναι στο στάντ στην Times Square νομίζω. Επι τόπου last minute και πολύ καλές τιμές, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείς από πριν.Θα ήθελα να ρωτήσω για μια παράσταση στο Broadway.Mπαίνω στο site Broadway.com ή στο book last minute BROADWAY να κλείσω το moulin rouge ή κάποια άλλη παράσταση και μου ζητάει προμήθεια ανάλογα το έργο από 17- 60 USD.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος δίχως προμήθεια??
Nαι, ίσως είναι καλύτερο αυτό και χωρίς δεσμεύσεις.Αλλά να ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας, αν υπάρχουν μεγάλες ουρές ??Το καλύτερο ειναι στο στάντ στην Times Square νομίζω. Επι τόπου last minute και πολύ καλές τιμές, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείς από πριν.
Δεν έχω δει μεγάλη ουρά όσες φορές έχω περάσει από εκεί, αλλά έχει πάντα κόσμο.Nαι, ίσως είναι καλύτερο αυτό και χωρίς δεσμεύσεις.Αλλά να ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας, αν υπάρχουν μεγάλες ουρές ??
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας και δεν θα πάρω τα πάρω από site.Δεν έχω δει μεγάλη ουρά όσες φορές έχω περάσει από εκεί, αλλά έχει πάντα κόσμο.
Εμείς τα κλείσαμε από τη σελίδα του musical που σε μεταφέρει απευθείας στο ticketmaster. Ξέρεις ότι είναι αξιόπιστα, βρίσκεις σίγουρα και δεν υπάρχει τέτοια μεγάλη χρέωση όπως λες.Θα ήθελα να ρωτήσω για μια παράσταση στο Broadway.Mπαίνω στο site Broadway.com ή στο book last minute BROADWAY να κλείσω το moulin rouge ή κάποια άλλη παράσταση και μου ζητάει προμήθεια ανάλογα το έργο από 17- 60 USD.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος δίχως προμήθεια??
η αναμονή είναι περίπου 30 λεπτά στην ουρά και αξίζει τον κόπο,βρίσκεις πολύ καλές τιμές για πολλές παραστάσεις,φυσικά αν θες καλές θέσεις είναι πανάκριβα!Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας και δεν θα πάρω τα πάρω από site.
Αξιόπιστο είναι.Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να κλείσω εισιτήρια για το Sweeney Todd στο Broadway τον Ιούνιο . Την ημέρα που ενδιαφέρομαι στο site του broadway βρίσκω ελάχιστη τιμή με φόρους 169 ευρώ και πολύ λίγες θέσεις. Αντίθετα στο ticketmaster για την ίδια παράσταση ημερομηνία και ώρα βρίσκω περισσότερες θέσεις και πολύ καλύτερες τιμές(πάντα με φόρους). Πώς γίνεται αυτό ; Είναι αξιόπιστο το ticketmaster;