nicole.g.<3
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Το άκουσμα της Βαυαρίας και πόσο μάλλον μέσα στα Χριστούγεννα μου έφερνε στο μυαλό εικόνες βγαλμένες από παραμύθι...Χιόνι, κάστρα πέρα από κάθε φαντασία, μικρά ξύλινα σπιτάκια, λιχουδιές σε χριστουγεννιάτικη μορφή, άλογα να σέρνουν άμαξες, ορεινά τοπία που κόβουν την ανάσα, λίμνες, ποτάμια, ατελείωτες μπύρες και τεράστια πιάτα γερμανικής κουζίνας...
Φυσικά και επαληθεύτηκα!
Ναι. Όλα αυτά είναι η Βαυαρία! Και για το λίγο που την έζησα μου άφησε τις καλύτερες και πιο γλυκές εντυπώσεις!
:xmas_razz:
Το πρόγραμμα είχε ως εξής:
22\12: Nuremberg
23\12: Neuschwanstein Castle, Oberammergau
24\12: Munich
25\12: Εκδρομή στο πανέμορφο Salzburg της Αυστρίας
26\12: Munich, πτήση επιστροφής
Για 4 βράδια μείναμε στο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott Munchen City Center 4* στο Μόναχο, το οποίο απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την Marienplatz! Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα με άνετο μπάνιο και τα κρεβάτια έχουν απίστευτα μαλακό στρώμα! Το πρωινό είναι εξαιρετικό με μεγάλη ποικιλία ενώ αν κάποια στιγμή επιλέξετε να δειπνήσετε στο Ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου δεν θα το μετανιώσετε! Πολύ νόστιμα πιάτα και φοβερή πίτσα.
Αυτά τα λίγα για το Hotel :!:
Μπορεί να επέστρεψα μόλις πριν λίγες μέρες αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί...
Η συνέχεια επί της οθόνης σας :LOL:
Φυσικά και επαληθεύτηκα!
Ναι. Όλα αυτά είναι η Βαυαρία! Και για το λίγο που την έζησα μου άφησε τις καλύτερες και πιο γλυκές εντυπώσεις!
:xmas_razz:
Το πρόγραμμα είχε ως εξής:
22\12: Nuremberg
23\12: Neuschwanstein Castle, Oberammergau
24\12: Munich
25\12: Εκδρομή στο πανέμορφο Salzburg της Αυστρίας
26\12: Munich, πτήση επιστροφής
Για 4 βράδια μείναμε στο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott Munchen City Center 4* στο Μόναχο, το οποίο απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την Marienplatz! Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα με άνετο μπάνιο και τα κρεβάτια έχουν απίστευτα μαλακό στρώμα! Το πρωινό είναι εξαιρετικό με μεγάλη ποικιλία ενώ αν κάποια στιγμή επιλέξετε να δειπνήσετε στο Ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου δεν θα το μετανιώσετε! Πολύ νόστιμα πιάτα και φοβερή πίτσα.
Αυτά τα λίγα για το Hotel :!:
Μπορεί να επέστρεψα μόλις πριν λίγες μέρες αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί...
Η συνέχεια επί της οθόνης σας :LOL:
Attachments
-
218,1 KB Προβολές: 303
-
87,5 KB Προβολές: 5.604
Last edited: