• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

varioAthens

Member
Για πείτε βρε παιδιά... ποιά είναι η πιο "πρωτότυπη" αλλαγή χρόνου που έχετε ζήσει ποτέ? Κάτι απρόοπτο, διιαφορετικό?

Εμένα πριν από αρκετά χρόνια η αλλαγή του χρόνου με βρήκε στη μέση του πουθενά... Σε μια εθνική οδό της κακιάς ώρας (Θεσσαλονίκη-3ο πόδι Χαλκιδικής), με το που βγήκα από τη Θεσσαλονίκη δεν ξαναείδα κανένα άλλο αυτοκίνητο να κινείται μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου, ο δρόμος χωρίς καθόλου φώτα, απίστευτη ομίχλη, απίστευτο κρύο που πάγωνε το σαράβαλο που οδηγούσα μιας και δεν είχε καλοριφέρ και νεκρική σιγή τόσο στη φύση όσο και στο σαράβαλο μιας και δεν είχε ούτε και ραδιόφωνο! Σημείωση: στο (δανεικό) σαράβαλο ήμουν ολομόναχη και χωρίς κινητό!!! Κι όμως ήμουν μέσα στην τρελή χαρά γιατί θεωρούσα πώς ζώ μία σούπερ περιπέτεια και στοιχημάτιζα πώς κανένας συμφοιτητής-τρια μου δεν θα είχε τα κότσια να κάνει κάτι τόσο "παράτολμο"!
Θεέ μου, τι έλλειψη της αίσθησης κινδύνου που έχει κάποιος όταν είναι νέος!!! :xmas_lol:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπα! Μες την κοινοτυπια ειναι οι πρωτοχρονιες μου...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ό,τι πιο διαφορετικό έχω κάνει είναι να αλλάξω χρόνο με μία συνάδελφο στριμωγμένες σε ένα γραφειάκι στο αεροδρόμιο, ενώ από τον ασύρματο η προϊσταμένη μας φώναζε "καλή χρονιά".
Μετά ακολούθησε φαγοπότι! :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για πείτε βρε παιδιά... ποιά είναι η πιο "πρωτότυπη" αλλαγή χρόνου που έχετε ζήσει ποτέ? Κάτι απρόοπτο, διιαφορετικό?

Εμένα πριν από αρκετά χρόνια η αλλαγή του χρόνου με βρήκε στη μέση του πουθενά... Σε μια εθνική οδό της κακιάς ώρας (Θεσσαλονίκη-3ο πόδι Χαλκιδικής), με το που βγήκα από τη Θεσσαλονίκη δεν ξαναείδα κανένα άλλο αυτοκίνητο να κινείται μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου, ο δρόμος χωρίς καθόλου φώτα, απίστευτη ομίχλη, απίστευτο κρύο που πάγωνε το σαράβαλο που οδηγούσα μιας και δεν είχε καλοριφέρ και νεκρική σιγή τόσο στη φύση όσο και στο σαράβαλο μιας και δεν είχε ούτε και ραδιόφωνο! Σημείωση: στο (δανεικό) σαράβαλο ήμουν ολομόναχη και χωρίς κινητό!!! Κι όμως ήμουν μέσα στην τρελή χαρά γιατί θεωρούσα πώς ζώ μία σούπερ περιπέτεια και στοιχημάτιζα πώς κανένας συμφοιτητής-τρια μου δεν θα είχε τα κότσια να κάνει κάτι τόσο "παράτολμο"!
Θεέ μου, τι έλλειψη της αίσθησης κινδύνου που έχει κάποιος όταν είναι νέος!!! :xmas_lol:
foolhardy girl

Στο θεμα μας η πιο προτοτυπη νομιζω θα 'ναι φετος οπου μετα απο σχεδον 20 χρονια θα κανω αλλαγη χρονου στο σπιτι μου με την οικογενεια μου και ειμαι διπλα ενθουσιασμενος.

Απο αυτες που ηδη εχω περασει νομιζω πως η πιο "παραξενη" (και δραμματικη συναμα) οχι προτοτυπη, ηταν οταν μες στην τρελη χαρα ευχομουν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στον πατερα μου, ενω ηξερα οτι δεν θα 'ναι κοντα μου το νεο ετος.

_antonis_

Member
Κι εγώ μες την κοινοτυπία (βασικά επιλογή μου είναι) αλλά μιά απ'τις σπάνιες φορές που ήμασταν έξω...όλο το σόι, η πρώτη μου ξαδέρφη ήταν με το μωρό τότε και ο νέος χρόνος τη βρήκε να αλλάζει πάνα!! Πολύ γέλιο είχε πέσει!!! :xmas_mrgreen:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ πέρασα μια πρωτοχρονιά αποκλεισμένος από τα χιόνια σε ένα τρένο της Γερμανίας. Οι μόνοι που μου ευχήθηκαν, ήταν ένα ζευγάρι από τη Νότια Αφρική στο παραδιπλανό κουπέ.

Την πρωτοχρονιά του 2000 χορεύοντας στην πλατεία Ταξίμ στην Κων/πολη υπό τους ήχους ροκ μουσικής και με πυροτεχνήματα στη γέφυρα του Βοσπόρου.

Μια άλλη πρωτοχρονιά, στη Τζίνκα της Αιθιοπίας, κάτω από ένα υπόστεγο με καταρρακτώδη βροχή

Πέρσι κλεισμένος στο γραφείο μου και δουλεύοντας ασταμάτητα, κατάλαβα την αλλαγή του χρόνου από τη φασαρία έξω.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
μια φορά που περνούσαμε το 180ο πλάτος και κάναμε δύο Πρωτοχρονιές γιατί κερδίσαμε μέρα. η δεύτερη ήταν απλώς αργία (χωρίς πολλά πολλά) για να μην πέσει έξω... η τροφοδοσία

και μια άλλη φορά την χάναμε στο 180 γιατί ταξιδεύαμε από Α. προς Δ. αλλά τελικά την μεταθέσαμε χάνοντας την παραμονή

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom