varioAthens
Member
Άλλη μια πιο κοντινή...
Attachments
-
33,7 KB Προβολές: 108
Πανάθεμά σε, επίτηδες το κάνεις!Σε 2-3 ωρες θα ειμαι εδω:
Ναι, βγαζω το αχτι μου που ολο το καλοκαιρι δεν μπορεσα να χαρω τη θαλασσα. Αλλα με 32 βαθμους μου δινει την ευκαιρια ο Σεπτεμβρης να το κανω...Πανάθεμά σε, επίτηδες το κάνεις!
Αυτο παλι τριπυ ..χαρα στο κουραγιο σου!!!!Ναι, βγαζω το αχτι μου που ολο το καλοκαιρι δεν μπορεσα να χαρω τη θαλασσα. Αλλα με 32 βαθμους μου δινει την ευκαιρια ο Σεπτεμβρης να το κανω...
Κάποτε το έλεγα και 'γω αυτό... "Τι? Να δουλεύω καλοκαίρι? Ποτέ!" και είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα... διότι και ως ιδιωτικός υπάλληλος δεν δουλεύεις καλοκαίρι? Απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι με τις 10-15 ημέρες της άδειάς σου "κάθεσαι το καλοκαίρι"...Αντιθέτως όλοι εκείνοι που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα τραβάνε ένα ωραίο αραλίκι 4-5 (μη σου πω και 6) μήνες...Αυτο παλι τριπυ ..χαρα στο κουραγιο σου!!!!
Γιαυτο λενε οτι μερικα επαγγελματα δεν μπορουν να τα κανουν ορισμενοι ανθρωποι .Οπως αλλοι λενε ..δε θα μπορουσα ποτε να ειμαι εκπαιδευτικος ..εγω λεω:καλοκαιρι να χρειαζεται να δουλευω σε μερη οπου βλεπω οτι αλλοι περνανε καλα ,κολυμπανε ,τρωνε και πινουν?Με ΤΙΠΟΤΕ!!!
Βεβαια ειναι αλλο πραγμα να δουλευεις υπαλληλος το 8ωρο, δεκαωρο, δωδεκαωρο και να 'χεις και τα ΣΚ ή εστω ενα ρεπο τη βδομαδα και 10-15 μερες διακοπες... κι αλλο να δουλευεις απο τις 7π.μ μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα καθε μερα, 7 μερες τη βδομαδα χωρις κανενα ρεπο και με παυση μονο 2 ωρες το μεσημερι 2-3 φορες τη βδομαδα. Επι 4 συνεχομενους μηνες και με θερμοκρασιες 30+. Αν δεν το συνηθισεις απο μικρος, δεν παλευεται, στο λεω εκ πειρας...Κάποτε το έλεγα και 'γω αυτό... "Τι? Να δουλεύω καλοκαίρι? Ποτέ!" και είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα... διότι και ως ιδιωτικός υπάλληλος δεν δουλεύεις καλοκαίρι? Απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι με τις 10-15 ημέρες της άδειάς σου "κάθεσαι το καλοκαίρι"...Αντιθέτως όλοι εκείνοι που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα τραβάνε ένα ωραίο αραλίκι 4-5 (μη σου πω και 6) μήνες...
Είναι φρίκη. Τον υπόλοιπο χρόνο κάθεσαι?. Επι 4 συνεχομενους μηνες και με θερμοκρασιες 30+. Αν δεν το συνηθισεις απο μικρος, δεν παλευεται, στο λεω εκ πειρας...
Οχι αλλους 2 μηνες ασχολουμαι με προετοιμασιες και πιο χαλαρο προγραμμα. Επισης απο Οκτωβρη μεχρι Μαη κανω αλλη δουλεια αλλα εκει ειμαι πολυ χαλαρα (ελευθερο ωραριο και αδειες).Είναι φρίκη. Τον υπόλοιπο χρόνο κάθεσαι?