tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Επισης θα τον δειτε και ροζ αφου αυτο το χρωμα θα διατηρησει ολο τον Οκτωβριο στα πλαισια της εκστρατειας ενημερωσης για τον καρκινο του μαστου.
Επισης θα τον δειτε και ροζ αφου αυτο το χρωμα θα διατηρησει ολο τον Οκτωβριο στα πλαισια της εκστρατειας ενημερωσης για τον καρκινο του μαστου.
Για να ανέβεις μέχρι τον δεύτερο όροφο κοστίζει 9 Ευρώ μέχρι τον τρίτο 15 Ευρώ... Για παιδιά και ενήλικους κάτω των 24 είναι πιο φθηνά. Η ουρά είναι τεράστια και η αναμονή είναι περίπου 1-2 ώρες το πολύ...Μπορείς όμως να κλείσεις τα εισιτήρια απο το site τους και να γλυτώσεις την ουρά. Όπως και να έχει η θέα απο κει πάνω είναι συγκλονιστική και σε ανταμοίβει!!! Καλά να περάσετε!!!!Πόσο κοστίζει να ανέβεις στον Πύργο του Άηφελ?? Περιμένεις πολύ στην ουρά??
Επίσης απο τον τρίτο όλα φαίνονται μικροσκοπικά...Οπότε μέχρι τον δεύτερο είναι μια χαρά!!!Για τρίτο όροφο αν εχεις υψοφοβια(εγω εχω) ειναι πολύ ζόρικα τα πράγματα
Αυτές ήταν οι τιμές τουλάχιστον πριν ενα μήνα που ξέρω εγώ, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι... όσο για την θέα από τον δεύτερο νομίζω ότι όσοι έχουμε πάει συμφωνούμε απόλυτα....Νομίζω εμείς για το 2ο όροφο δώσαμε 12€...πήγαμε απόγευμα Τετάρτης με ψιλοβροχο και περιμέναμε περίπου 10 λεπτά στην ουρά.
Όντως καταπληκτική θέα, εγώ ήμουν της άποψης να μην ανέβουμε αλλά μετά την επίσκεψη στον 2ο όροφο κατάλαβα ότι έκανα λάθος.
Δίκιο έχεις. Τελικά ηταν 9 ευρώΑυτές ήταν οι τιμές τουλάχιστον πριν ενα μήνα που ξέρω εγώ, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι... όσο για την θέα από τον δεύτερο νομίζω ότι όσοι έχουμε πάει συμφωνούμε απόλυτα....![]()
Γιατί ρωτάς να σου πούμε από μνήμης, όταν το ιντερνετ και το google δίνουν απάντηση με μια απλή αναζήτηση?Πόσο κοστίζει να ανέβεις στον Πύργο του Άηφελ??
Ναι. Για λιγότερο από μία ώρα , είναι πολύ σπάνιο να το πετύχεις.Περιμένεις πολύ στην ουρά??
Απο terminal 1 για terminal 3 θα παρεις το CDGVAL κι εκει θα βρεις τα εκδοτηρια.Παιδια να ρωτησω κάτι ακομα...Για να παρω το RER B πρεπει να παρω shuttle bus απο το Terminal 1 που πεταει η Aegean προς το Terminal 3 και εκει επισης βρισκονται και τα εκδοτηρια της Νavigo decouverte samaine ?
Επισης στην επιστροφη στις 6 το πρωι Kυριακης το αργοτερο πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο.
Τι ώρα ξεκιναει το πρωτο RER απο Gare Du Nord για CDG?