zade
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κάπου...
Αρχαία πνεύματα του κακού μεταμορφώστε αυτό το σάπιο σώμα στο ΜΑΑΑΑΑΑΑΜ-ΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΟΟΟΟΟΟ
Ώπα. Λάθος. Πάμε ξανά.
Αρχαία πνεύματα του φόρουμ, χρειάζομται την βοήθειά σας στο παρακάτω όχι και τόσο πανανθρώπινο ερώτημα .
Έχω πάει στο παρίσι 4 φορές. Έχω δει σχεδόν τα πάντα (τρόπος του λέγειν , το Παρίσι δεν τελειώνει ποτέ) και σε κάποια έχω πάει και δύο φορές. Ωστόσο το έτερον ήμισι δεν έχει πάει ποτέ, οπότε κι εγώ αποφάσισα να διορθώσω αυτή την αδικία προσφέροντας της ένα 5 ήμερο μέσα στο Πάσχα στο Παρίσι.
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι το εξής:
Λόγω του ότι πολλά από τα αξιοθέατα τα έχω δει και δεν είναι το ίδιο "συγκινητικά" για εμένα, εσείς τι θα προτείνατε σε κάποια που πηγαίνει για πρώτη φορά;
Δηλαδή χρειάζομαι μια οπτική γωνία διαφορετική από την δική μου, για να μπορέσω να ευχαριστήσω τον άλλον που θα έχω μαζί μου.
Προφανώς έχω σκεφτεί ότι Πρέπει
1)Πύργος Άιφελ
2)Sacre Coer /Montmarte
3)Arc De Triomphe
4)Louvre
5)Versailles
Αλλά από εκεί και πέρα τι;
Κατακόμβες; Λέω όχι.
Centre Pompidou; Καλό, αλλά απαραίτητο για πρώτη φορά;
Βαστίλη; Μάλλον όχι.
Μουσείο Orsay; Μάλλον ναι;
Dinseyland; Όχι σας παρακαλώ, δεν μου είχε αρέσει ούτε όταν ήμουν παιδάκι.
Πάρκο Αστερίξ; Ούτε εγώ έχω πάει εκεί.
Κάτι άλλο;
Για βοηθήστε λίγο.
Ώπα. Λάθος. Πάμε ξανά.
Αρχαία πνεύματα του φόρουμ, χρειάζομται την βοήθειά σας στο παρακάτω όχι και τόσο πανανθρώπινο ερώτημα .
Έχω πάει στο παρίσι 4 φορές. Έχω δει σχεδόν τα πάντα (τρόπος του λέγειν , το Παρίσι δεν τελειώνει ποτέ) και σε κάποια έχω πάει και δύο φορές. Ωστόσο το έτερον ήμισι δεν έχει πάει ποτέ, οπότε κι εγώ αποφάσισα να διορθώσω αυτή την αδικία προσφέροντας της ένα 5 ήμερο μέσα στο Πάσχα στο Παρίσι.
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι το εξής:
Λόγω του ότι πολλά από τα αξιοθέατα τα έχω δει και δεν είναι το ίδιο "συγκινητικά" για εμένα, εσείς τι θα προτείνατε σε κάποια που πηγαίνει για πρώτη φορά;
Δηλαδή χρειάζομαι μια οπτική γωνία διαφορετική από την δική μου, για να μπορέσω να ευχαριστήσω τον άλλον που θα έχω μαζί μου.
Προφανώς έχω σκεφτεί ότι Πρέπει
1)Πύργος Άιφελ
2)Sacre Coer /Montmarte
3)Arc De Triomphe
4)Louvre
5)Versailles
Αλλά από εκεί και πέρα τι;
Κατακόμβες; Λέω όχι.
Centre Pompidou; Καλό, αλλά απαραίτητο για πρώτη φορά;
Βαστίλη; Μάλλον όχι.
Μουσείο Orsay; Μάλλον ναι;
Dinseyland; Όχι σας παρακαλώ, δεν μου είχε αρέσει ούτε όταν ήμουν παιδάκι.
Πάρκο Αστερίξ; Ούτε εγώ έχω πάει εκεί.
Κάτι άλλο;
Για βοηθήστε λίγο.