marangel
Member
Δεν ξερω τι να διαλεξω
Παρίσι το καλοκαίρι είναι τέλειο η καλύτερη εποχή για εμένα έχω πάει 3 φορές!!Δεν ξερω τι να διαλεξω
Δεν ξερω τι να διαλεξω
Παρίσι το καλοκαίρι είναι τέλειο η καλύτερη εποχή για εμένα έχω πάει 3 φορές!!
Μετά σκεφτόμουν βρυξέλλες ή βενετία..Εντελώς διαφορετικα μεταξύ τους, εξαρτάται τι θέλετε. Η Νάπολη θα έχει σίγουρα πολύ κόσμο αλλά νομίζω θα είναι ωραία να πας καλοκαίρι. Φοβερά τοπία, τέλειο φαγητό
Συμφωνω. Μετα ο ψυχιατρος δεν φτανει, θελεις νευροχειρουργο να αντιμετωπισει τις εγκεφαλικες βλαβες.Παρίσι και τα μυαλά στο μπλέντερ
Όλα ωραία είναι εγώ θα περίμενα να δω πως θα είναι τότε και η κατάσταση στη κάθε περιοχή με τον κοβιντ και θα αποφάσιζα έτσι γιατί η κάθε περιοχή έχει τη γοητεία της πάντως το Παρίσι για τα δικά μου γούστα υπερτερεί και η θερμοκρασία όσες φορές έχω πάει τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου είναι στους 25 βαθμούςΑπο την αλλη σκεφτομαι και Βρυξέλλες ή Βενετία...
Ευχαριστω πολυ!!!Όλα ωραία είναι εγώ θα περίμενα να δω πως θα είναι τότε και η κατάσταση στη κάθε περιοχή με τον κοβιντ και θα αποφάσιζα έτσι γιατί η κάθε περιοχή έχει τη γοητεία της πάντως το Παρίσι για τα δικά μου γούστα υπερτερεί και η θερμοκρασία όσες φορές έχω πάει τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου είναι στους 25 βαθμούς