greg_thess
Member
Αν κλείσεις το πρώτο κλείσε από το σάιτ του ξενοδοχείου είναι πιο φθηνό.Και εμείς εκεί λέγαμε να μείνουμε αλλά τελικά θα μείνουμε αλλού.Θα είμαστε 22-29 εκεί.Αν θέλετε κανένα meeting στείλε μου μήνυμα!
Που έλεγες να μείνεις εσυ? Και εμείς μάλλον για το πρώτο λέμε να μείνουμε..Αν κλείσεις το πρώτο κλείσε από το σάιτ του ξενοδοχείου είναι πιο φθηνό.Και εμείς εκεί λέγαμε να μείνουμε αλλά τελικά θα μείνουμε αλλού.Θα είμαστε 22-29 εκεί.Αν θέλετε κανένα meeting στείλε μου μήνυμα!
Το 2ο το αποκλείεις ; Απλώς είναι ποιο οικονομικό... Κανένα άλλο να προτείνεις!?αν ειχα να διαλεξω ,το πρωτο ειναι η καλυτερη επιλογη απο καθε αποψη.
Κατάλαβα ! Όποτε καλο είναι να ψάχνω στα διαμερίσματα 13,14,11,15;; Απο ότι διάβασα και αν κατάλαβα σωστά είναι καλα..??? θα συνεχίσω αν είναι σε αυτά και θα ανεβάσω και αλλα για να μου πεις την γνώμη σου..Η περιοχη που βρισκεται δεν ειναι τοσο ασφαλης και κεντρικη,δεν θα καθομουν εκει με τιποτα.Γι αυτο ειναι φτηνοτερο.Δεν μπορω να σου προτεινω κατι,εχω καιρο να παω σε ξενοδοχειο,συνηθως χρησιμοποιω διαμερισματα.Συνεχισε το ψαξιμο,θελει δουλεια.
Καλα ειναι με ελαχιστες εξαιρεσεις. Το πρωτο ειναι σε καλη περιοχη, το τριτο μετρια, το δευτερο σε πολυ καλη αν κλεινεσαι στο δωματιο πριν τη δυση του ηλιου, σε κακιστη αν θες να εισαι εξω βραδι.Κατάλαβα ! Όποτε καλο είναι να ψάχνω στα διαμερίσματα 13,14,11,15;; Απο ότι διάβασα και αν κατάλαβα σωστά είναι καλα..??? θα συνεχίσω αν είναι σε αυτά και θα ανεβάσω και αλλα για να μου πεις την γνώμη σου..
Καλησπέρα. Δεν βάζεις και τα links των ξενοδοχείων για να είναι πιο εύκολο στα μέλη να σου πουν τη γνώμη τους;Καλησπέρα σε όλους.
Θα μπορούσα να ρωτήσω και εγώ την γνώμη των παλαιότερων ?
Με βάση πολλές από τις σελίδες αυτής της συζήτησης κατέληξα σε τρία ξενοδοχεία στο Παρίσι. Βρίσκονται:
1. Αμέσως βόρεια του Galeries Lafayette
2. Δίπλα στην πλατεία της Βαστίλλης επί της rue de Lyon
3. Κοντά στην πλατεία de la Nation, επί της Boulevard Voltaire
Θα μείνουμε τέσσερις μέρες - πρώτη φορά στο Παρίσι.
Μας ενδιαφέρει βραδινή ζωή (μικρά μαγαζάκια για αναζήτηση της τέλειας μπύρας- όμορφα μπιστρό) και ασφάλεια.
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λόγω τοποθεσίας, θα προτιμούσα το 2ο.Καλησπέρα και πάλι. Θεωρησα πιο απλό να γράψω τις περιοχές αλλα οκ. Τα link είναι τα εξής:
http://www.booking.com/hotel/fr/antin-trinite.html
http://www.booking.com/hotel/fr/pavillonbastille.html
http://www.booking.com/hotel/fr/hotelfrancais.html
Ευχαριστώ και πάλι.
Καλα ειναι με ελαχιστες εξαιρεσεις. Το πρωτο ειναι σε καλη περιοχη, το τριτο μετρια, το δευτερο σε πολυ καλη αν κλεινεσαι στο δωματιο πριν τη δυση του ηλιου, σε κακιστη αν θες να εισαι εξω βραδι.
Και κατι σχετικο με τα διαμερισματα που το εχω ξαναπει αλλα με αφορμη το θανατο 8 ανθρωπων σημερα στο Παρισι εξαιτιας πυρκαγιας θελω να το επισημανω. Παρα πολλα απο τα φθηνα διαμερισματα, βρισκονται σε σοφιτες ή στους πανω οροφους πολυκατοικιων με προσβαση στον ακαλυπτο. Αν πιασει φωτια το κτιριο, πραγμα που δεν ειναι σπανιο (οι πυρκαγιες ειναι καθημερινο φαινομενο στο Παρισι), θα πρεπει να το αντιληφθειτε και να το εγκαταλειψετε αμεσα πριν προλαβει να εξαπλωθει η φωτια στο κλιμακοστασιο. Αν οχι τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα και επιπλεον εχθρος ειναι η αγνοια της γαλλικης γλωσσας ωστε να ακολουθησετε τις οδηγιες των διασωστων. Γενικα καλο θα ηταν να αποφευγονται κρατησεις σε τετοια σπιτια. Μην ρισκαρετε τη ζωη σας για λιγα ευρω.