• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γαλλία Παρίσι - Διαμονή

gkdn

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Επιλογή ξενοδοχείου στο Παρίσι

Σας χαιρετώ είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας και θα θελα την βοήθεια σας.
Θα πάω με την γυναίκα μου στο Παρίσι τέλος Ιανουαρίου και έχουμε υπόψη μας δυο ξενοδοχεία όπου θα θέλαμε την άποψή σας για να επιλέξουμε
NOVOTEL EIFFEL
CROWNE PLAZA REPUBLIQUE

είναι κεντρικά ξενοδοχεία δηλαδή είναι κοντά σε καταστήματα εστιατόρια και ότι άλλο θα μπορούσε ένας επισκέπτης να χρειαστεί?

mourohavlos

Member
Καλωσήρθες!
Τα ξενοδοχεία του Παρισιού και η διαμονή γενικότερα έχουν συζητηθεί και ξανασυζητηθεί εδώ μέσα, καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά στα αντίστοιχα θέματα.
π.χ. για Novotel Eiffel: http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/3408-%F0%E1%F1%E9%F3%E9-novotel-tour-eiffel.html
http://www.travelstories.gr/%E5%F1%...%E5%E9%F2-%F3%F4%EF-%F0%E1%F1%DF%F3%E9-2.html

gkdn

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Όντως έχω διάβαση πολλά επί του θέματος σαν απλός επισκέπτης αλλά πιο από τα δυο ξενοδοχεία να επιλέξουμε , πιο ειναι ''καλυτερο'' αν καποιος θα μπορούμε να μας πει

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εγώ θα έμενα με τα χίλια στο Crowne Plaza.
Από τοποθεσία και μόνο. Μου αρέσει και έτσι όπως το βλέπω στις φώτος. Έχει και καλύτερες κριτικές.

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Μια καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσει κάποιος διαμέρισμα για μερικές μέρες. Δεν έχω μείνει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια...
Δείτε εδώ: Paris Autrement - S
Ωραία φαίνονται όντως.. Αλλά τα οικονομικά είναι σε όροφο (και δεν εννοώ πρώτο) και χωρίς ασανσέρ.. Τι κακό είναι αυτό στο Παρίσι ρε παιδιά ; :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ωραία φαίνονται όντως.. Αλλά τα οικονομικά είναι σε όροφο (και δεν εννοώ πρώτο) και χωρίς ασανσέρ.. Τι κακό είναι αυτό στο Παρίσι ρε παιδιά ; :)
Με τοσα σκαλια που εχεις να ανεβοκατεβεις στο Παρισι, οι σκαλες για το διαμερισμα θα σου φαινονται παιχνιδακι...

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Με τοσα σκαλια που εχεις να ανεβοκατεβεις στο Παρισι, οι σκαλες για το διαμερισμα θα σου φαινονται παιχνιδακι...
Έχεις ένα δίκιο.. Αλλά να έχεις τους κάλλους από τα χιλιόμετρα που θα έχει διανύσει να έχεις να σκεφτείς και τον 4ο όροφο του διαμερίσματος.. ουφ!!
Σε κάθε περίπτωση συμφέρουν από ότι βλέπω.. Τουλάχιστον έχουν ιδιοτικό wc και μπάνιο που και για μένα tripakias είναι προτεραιότητα.

Σε ευχαριστώ thgr για το Link , θα το τσεκάρω άμεσα..

Lino22gr

Member
Σας χαιρετώ είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας και θα θελα την βοήθεια σας.
Θα πάω με την γυναίκα μου στο Παρίσι τέλος Ιανουαρίου και έχουμε υπόψη μας δυο ξενοδοχεία όπου θα θέλαμε την άποψή σας για να επιλέξουμε
NOVOTEL EIFFEL
CROWNE PLAZA REPUBLIQUE

είναι κεντρικά ξενοδοχεία δηλαδή είναι κοντά σε καταστήματα εστιατόρια και ότι άλλο θα μπορούσε ένας επισκέπτης να χρειαστεί?
------------
καλησπέρα,
Στο παρακάτω ξενοδοχείο είχα πάει τον Νοέμβριο του 2011 και θα ξαναπάω 12/1/13. Είναι περίπου 60 μέτρα απόσταση από δύο σταθμούς μετρό και είναι στην περιοχή της Μονμάρτης. (15-20 λεπτά με το μετρό για κέντρο). Τώρα από τιμές εμένα για 7 ημέρες θα μου κοστίσει 400€ (6 νύχτες - 67€/νύχτα). Εντυπώσεις? Εξωτερικά δεν λέει τίποτα. Τα δωμάτια όμως σου παρέχουν όλα όσα ζητάς. Free wifi. Δεν υπάρχει δυνατότητα πρωινού αλλά δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει φούρνος με απίστευτα κρουασάν. Η Μονμάρτη σαν μέρος είναι κυρίως γεμάτη με εστιατόρια & club. πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι και το moulin rouge. Γενικά όμορφη περιοχή και φθηνή λύση καθώς φαντάζομαι όλη την ημέρα θα είστε έξω. Οπότε είναι οτι χρειάζεστε!

Ξενοδοχείο Luxelthe, Παρίσι, Γαλλία - 425 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com

reamon1658

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά. Εγώ πετάω για πρώτη φορά στο Παρίσι στις 31/12 και θα ήθελα να ξέρω που θα μπορούσαμε να πάμε για αλλαγή του χρόνου? Champ Elisse ή Tour eiffel είναι καλύτερα? Επίσης προτείνεται κάποιο μέρος για φαγητό πριν την αλλαγή του χρόνου? Έχω ακούσει ότι οι τιμές εκείνη την ημέρα είναι απογειωμενες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom