ευχαριστώ πολύ με βγάζεις από την δύσκολη απόφαση. Η αλήθεια είναι οτι προτιμούσα να είμαι κοντά στη St Germain αλλά το Astotel δίνει καλή τιμή με πρωινό και μεγάλα δωμάτια. ΟκΤο δευτερο ειναι το Best Western Aramis ST Germain? Ρωταω γιατι το link δεν παραπεμπει κατευθειαν σε ξενοδοχειο.
Και τα δυο ειναι σε καλες περιοχες.
Το πρωτο βρισκεται σχεδον απεναντι απο την πανεμορφη εκκλησια του St Augustin (δεν εχει και μεγαλη σχεση με Champs Elysee και κοντα στη διασταυρωση των βουλεβαρτων Haussmann και Malesherbes. Κοσμος μερα νυχτα, κεντρο.
Το δευτερο ειναι στην περιοχη του Montparnasse, ακριβως εξω απο το μετρο St Placide. Στα plus του πως βρισκεται σε αποσταση αναπνοης και απο τα εστιατορια του Montparnasse και απο τα bistro της Σορβονης και απο St Germain και κυριως απο St Michel (που λεει ο λογος και με τα ποδια πατε). Αρα εχετε απειρες επιλογες για πρωινο καφε και νυχτερινη εξοδο πολυ κοντα σας. Επισης ειναι μια περιοχη που αγαπω ιδιαιτερα γιατι μενω σχετικα κοντα.
Ομως νομιζω πως το Astotel βρισκεται σε πιο κεντρικο σημειο και θα σας βολεψει περισσοτερο. Αυτο θα επελεγα αν διαλεγα εγω. Ειναι κεντρο ρε παιδι μου, σχεδον καρακεντρο.