Γαλλία Παρίσι - Διαμονή

amantzou

Member
Επόμενο Ταξίδι
κρουαζιερα στο αιγαιο
Ταξίδι-Όνειρο
τοσκάνη
Το δευτερο ειναι το Best Western Aramis ST Germain? Ρωταω γιατι το link δεν παραπεμπει κατευθειαν σε ξενοδοχειο.

Και τα δυο ειναι σε καλες περιοχες.
Το πρωτο βρισκεται σχεδον απεναντι απο την πανεμορφη εκκλησια του St Augustin (δεν εχει και μεγαλη σχεση με Champs Elysee και κοντα στη διασταυρωση των βουλεβαρτων Haussmann και Malesherbes. Κοσμος μερα νυχτα, κεντρο.
Το δευτερο ειναι στην περιοχη του Montparnasse, ακριβως εξω απο το μετρο St Placide. Στα plus του πως βρισκεται σε αποσταση αναπνοης και απο τα εστιατορια του Montparnasse και απο τα bistro της Σορβονης και απο St Germain και κυριως απο St Michel (που λεει ο λογος και με τα ποδια πατε). Αρα εχετε απειρες επιλογες για πρωινο καφε και νυχτερινη εξοδο πολυ κοντα σας. Επισης ειναι μια περιοχη που αγαπω ιδιαιτερα γιατι μενω σχετικα κοντα.
Ομως νομιζω πως το Astotel βρισκεται σε πιο κεντρικο σημειο και θα σας βολεψει περισσοτερο. Αυτο θα επελεγα αν διαλεγα εγω. Ειναι κεντρο ρε παιδι μου, σχεδον καρακεντρο.
ευχαριστώ πολύ με βγάζεις από την δύσκολη απόφαση. Η αλήθεια είναι οτι προτιμούσα να είμαι κοντά στη St Germain αλλά το Astotel δίνει καλή τιμή με πρωινό και μεγάλα δωμάτια. Οκ :) Νομίζω πως είμαι πλέον στην τελική ευθεία για το ηερήσιο πλάνο δραστηριοτήτων.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οχι και το αλλο σε καλο σημειο ειναι αλλα αφου εχεις πιο κενρικο γιατι να μην πας εκει; Επιπλεον το Placide εχει τη γραμμη 4 του μετρο που μπορει να ειναι απο τις πιο εξυπηρετικες και γρηγορες αλλα εξαιτιας αυτων εχει σχεδον παντα παρα πολλοι κοσμο και πεφτει στριμωξιδι.

amantzou

Member
Επόμενο Ταξίδι
κρουαζιερα στο αιγαιο
Ταξίδι-Όνειρο
τοσκάνη
Οχι και το αλλο σε καλο σημειο ειναι αλλα αφου εχεις πιο κενρικο γιατι να μην πας εκει; Επιπλεον το Placide εχει τη γραμμη 4 του μετρο που μπορει να ειναι απο τις πιο εξυπηρετικες και γρηγορες αλλα εξαιτιας αυτων εχει σχεδον παντα παρα πολλοι κοσμο και πεφτει στριμωξιδι.
Μille merci tripakia

Last edited:

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Καλησπέρα! Κλείσαμε εδώ: http://www.universitehotel.com/ για Δεκέμβριο. Θεωρείται ασφαλής η περιοχή; 22 rue de l'Université, 7ο διαμ. - Invalides
Μολις γυρισα απο Παρισι 5 μερες και 4 νυχτες Απο το πρωί εως τις 1-2 μετα τα μεσάνυχτα κυριολεκτικά το ¨οργώσαμε" δεν αισθάνθηκα πουθενά κίνδυνο ή ανασφάλεια.. μείνετε οπουδήποτε αρκει κοντα στο ξενοδοχειο να εχει σταθμο μετρο!..εμεις μειναμε στη Βαστιλη και το μετρό ( Charone) ηταν 50 μετρα...οπότε γυρνούσαμε με το μετρο μια χαρα!!! ..και για Μονμαρτ που ειχα ακουσει οτι βράδυ αργα ειναι λιγο περιεργα...κανεις δεν μας ενόχλησε...μερικοι "περιεργοι" τυποι στο δρομο ηταν..αλλα Οκ αυτοι εκαναν την δουλεια τους και μεις τη δική μας... :)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καμία σχέση από άποψη περιοχής με το προηγούμενο που είχες βάλει, αλλά και βαθμολογίας από ό,τι βλέπω. Να μείνετε στο άλλο ασυζητητί.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αν η γνωστη σας ζει οντως στο Παρισι και σας προτεινε αυτο,προφανως σας μισει.

Cumus

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2361 Gogol
Χαχα! Πράγματι, ζει. Απλά βγαίνει 500€ φθηνότερο. Δε θα άξιζε σε καμία περίπτωση;

chrisbd

Member
Σαν περιοχή δεν έχεις πρόβλημα απλά είσαι μακρυά απο το κέντρο και θες περί τη μια ώρα πήγαινε έλα ίσως και κάτι παραπάνω....απο κει και πέρα κουμάντο στο πορτοφόλι σου κάνεις μόνο εσύ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.991
Μέλη
39.696
Νεότερο μέλος
efiele

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom