funtukaki
Member
(παιδια συγνωμη,δεν ηξερα που να βαλω το συγκεκριμενο θεμα,και ειπα να το ανατρησω εδω τελικα). Να σας ρωτησω κατι? Επειδη καθε φορα στα ταξιδια μας ριχνουμε το απειρο περπατημα,ειμαστε συνηθως με αθλητικα (τυπου nike),αλλα και παλι στο τελος της ημερας τα ποδια μου με πεθαινουν. (το Παρισι το περπατησαμε σχεδον ολοκληρο την τελευταια φορα, και ειχα ψοφησει απο την κουραση, που να φορουσα και τακουνια,που τα επιλεγουν αλλες γυναικες..)
Ειπα λοιπον να επενδυσω σε ενα καλο ζευγαρι παπουτσια φετος που να προσφερονται για πολυ ορθοστασια (ουρες σε μουσεια πχ) και περπατημα: εχω ακουσει για της Columbia, οτι ειναι καλα ποιοτικα και λιγακι τσιμπημενα στις τιμες (αλλα χαλαλι αν ειναι να σωθουμε) αλλα και για μια αλλη εταιρια, την Ecco, που ηρθε προσφατα στην Ελλαδα. Εχει κανεις εμπειρια? Οσοι απο εσας ταξιδευετε πολυ, τι παπουτσια προτιματε,καμια ιδεα/προταση? Ευχαριστώ
Ειπα λοιπον να επενδυσω σε ενα καλο ζευγαρι παπουτσια φετος που να προσφερονται για πολυ ορθοστασια (ουρες σε μουσεια πχ) και περπατημα: εχω ακουσει για της Columbia, οτι ειναι καλα ποιοτικα και λιγακι τσιμπημενα στις τιμες (αλλα χαλαλι αν ειναι να σωθουμε) αλλα και για μια αλλη εταιρια, την Ecco, που ηρθε προσφατα στην Ελλαδα. Εχει κανεις εμπειρια? Οσοι απο εσας ταξιδευετε πολυ, τι παπουτσια προτιματε,καμια ιδεα/προταση? Ευχαριστώ