Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
χαχα όχι ακριβώς είσαι κοντά πάντως!Άσε να μαντέψω... πήγατε με το κατηχητικό εκδρομή, σας πιάσανε οι παπάδες να τα πίνετε , σας πέταξαν έξω από τον ξενώνα και τη βγάλατε παίζοντας κιθάρα;
έχω ένα λαϊκό τρόπο γραφής , αγγίζει λίγο τα όρια του αμόρφωτου ώρες ώρεςΠολύ ιδιαίτερος τρόπος γραφής. Η ιστορία σου έχει ενδιαφέρον και γέλιο όπως κι οι περιγραφές για τους Γερμανούς.
Παρακολουθώ να δω πως την έβγαλες άφραγκος.
Άστα αυτά και θέλουμε συνέχεια.Είχες μείνει εκεί που έλεγες πως η κρυόκωλη γερμανίδα έμεινε απαθής,εσύ και άλλη μια οικογένεια χάσατε το αεροπλάνο και έμεινες άφραγκος στο Βερολίνο. Τόσο σασπένς έχει...έχω ένα λαϊκό τρόπο γραφής ,
χαχα άμα ψάξεις έχω κι άλλες ιστορίες με απρόοπτα . Διάβασε την ιστορία μου αστεγικές οι νύχτες !! Λοιπόν σιγά σιγά θα συνεχίσω την ιστορία μου !!Άστα αυτά και θέλουμε συνέχεια.Είχες μείνει εκεί που έλεγες πως η κρυόκωλη γερμανίδα έμεινε απαθής,εσύ και άλλη μια οικογένεια χάσατε το αεροπλάνο και έμεινες άφραγκος στο Βερολίνο. Τόσο σασπένς έχει...
Άμα τη εμφανίσει σου σε κάθε πόλη συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά!
Είσαι θεούλης.Άρχισα ήδη να ψάχνω πράγματα για τη Δώρα μου. Είμαστε ακόμα μαζί. Μάλλον θα τη παντρευτώ γιατί είναι το τρίτο μου ταξίδι συνεχόμενο και είμαι ακόμα μαζί της xD !!