Καλησπέρα σας υπάρχουν ημερήσιες κρουαζιέρες οι οποίες πάνε πρώτα Αντιπαξους για μπάνιο και μετά Παξούς. Κάποιες κάνουν και το γύρο των Παξών στις μπλε σπηλιές κλπΚανένας τρόπος να περάσω από Πάργα απευθείας Αντίπαξο το πρωί και να γυρίσω το βράδυ υπάρχει; Ίσως θαλάσσιο ταξί;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι το γνωρίζω αλλά από όσο ξέρω δεν κάθονται πάνω από μία ώρα στην Αντίπαξο ενώ εγώ θα ήθελα να περάσω όλη την ημέρα εκεί. Μάλλον θα πρέπει είτε να νοικιάσω σκάφος είτε να βρω κάποιον να με πάει και να έρθει να με πάρει μετά.Καλησπέρα σας υπάρχουν ημερήσιες κρουαζιέρες οι οποίες πάνε πρώτα Αντιπαξους για μπάνιο και μετά Παξούς. Κάποιες κάνουν και το γύρο των Παξών στις μπλε σπηλιές κλπ
Ακριβώς, ακόμα από Ηγουμενίτσα να πάει κάποιος Παξούς δεν προλαβαίνει να πάει Αντίπαξο και να γυρίσει γιατί έχει μόνο 2 δρομολόγια. Για αυτό εγώ έψαχνα απευθείας Πάργα - Αντίπαξος.Υπάρχουν σκάφη που κάνουν δρομολόγια από τον Γάιο προς Αντιπαξους αλλά δεν ξέρω αν σας βολεύει με γεγονός ότι οι κρουαζιέρες της Πάργας αναχωρούν περίπου στις 4 από Παξούς ενώ η άφιξη τους είναι περίπου στις 1 οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει τέτοια κίνηση.. Πέρσι το εισητηριο είχε 15€το άτομο με επιστροφή..
Διάβασες τα (πολλά) νήματα με δεκάδες πληροφορίες για τα νησιά και δεν καλυφθηκες; Περιλαμβάνονται όλα τα θέματα...Θα επισκευθω το νησί αυτή την εβδομάδα απρόοπτα θέλω όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται!!!
Είναι παλιά όλα αυτά που διάβασα εγώ θέλω προσφαταΔιάβασες τα (πολλά) νήματα με δεκάδες πληροφορίες για τα νησιά και δεν καλυφθηκες; Περιλαμβάνονται όλα τα θέματα...
Κατά 95% είναι τα ίδια, εγώ τις δυο κολλητες χρονιές που πηγα ήταν τα ίδια, τα μαγαζιά το ίδιο, τα φαγητά το ίδιο και οι εκδρομές τα ίδια, φέτος θα είναι καλυτερα γιατί, θα έχει λιγότερο κόσμο, θα μπορείς να κλεισεις τηλεφωνικώς σε καλυτερες τιμές διαμονή, θα είναι τέλεια φέτοςΕίναι παλιά όλα αυτά που διάβασα εγώ θέλω προσφατα