• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πανοράματα 360º!!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Να σαι καλά φίλε Δήμο.
Οταν βλέπω πως απ την ταξιδιωτική συλλογή μου λείπει το Τσιτσεν Ιτζα, νοιώθω πως είναι χρέος ανεξόφλητο μια επίσκεψη κι εκεί.
Αλλά το σημαντικότερο ( για τις δυσκολες εποχές που ζούμε), ειναι αυτό που όλοι οι ταξιδιάρηδες εχουν από καιρό συνειδητοποιήσει.
Κανένας καριόλης (τρόικα, ΔΝΤ, πολιτικός κλπ κλπ) δεν μπορει να μας κλέψει ή να μας απαξιώσει, όλα αυτά που είδαμε, νοιώσαμε και ζήσαμε στα ταξίδια μας.

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Κανένας καριόλης (τρόικα, ΔΝΤ, πολιτικός κλπ κλπ) δεν μπορει να μας κλέψει ή να μας απαξιώσει, όλα αυτά που είδαμε, νοιώσαμε και ζήσαμε στα ταξίδια μας.
Μου άρεσε πολύ αυτή η φράση... Θα μπορούσε να μπει και σε <πλακάτ> στην αρχική σελίδα!!! Σε ευχαριστώ!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αλλά το σημαντικότερο ( για τις δυσκολες εποχές που ζούμε), ειναι αυτό που όλοι οι ταξιδιάρηδες εχουν από καιρό συνειδητοποιήσει.
τα σέβη μου !!:)

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Για αυτό το γουστάρω αυτό το φόρουμ. Και με λέει "τζάνκι" ο καλός μου. Άμα τα διαβάζεις αυτά πως να μην κολλήσεις; Πως να μη νιώσεις Μ Ε Λ Ο Σ; Πως να μην δεις τον εαυτό σου μέσα από το κείμενο ενός άλλου ανθρώπου;

Δεν πρόκειται ποτέ να μου στερείσουν το όνειρο. Και θα με έχουν απέναντί τους γιατί σκέφτηκαν πως μπορούν να το κάνουν. Θα με έχουν απέναντί τους γιατί η περιουσία μου είναι οι εμπειρίες από τα ταξίδια μου και αυτή δεν γίνεται να τη χάσω. Ό,τι και να κάνουν.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ακόμη και στα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ το μυαλό μας πάντα εκεί:
ΥΓ. Τελικά είτε συνάντηση αναβλήθηκε ή ο Πέτρος μου κανε το χατήρι.

Attachments

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μερικά ακόμα πανοράματα από αέρος

"Las Vegas, Nevada, USA" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"New York, Manhatten, Night" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"The Eastern Alpes, Switzerland" - Helicopter Photo Tour by Oleg Gaponyuk - AIRPANO.RU

"Nepal, Himalayan airtaxi" - (©)AIRPANO.COM - Project by Oleg Gaponyuk

"Golden Gate Bridge in Fall Fog, San Francisco" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Moscow Kremlin at night" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Cape of Good Hope, South Africa. The Most South-Western Point of The African Continent" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Victoria Falls" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Horseshoe Bend, Colorado River" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Maldives at night, the island of Reethi Rah" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Miami, Florida, USA" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Bangkok, Thailand" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Islands Virtual Tour, Dubai, UAE" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

"Ai-Petri in Crimea, Ukraine" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

Kuala Lumpur, Malaysia. The Petronas tower. Helicopter flight. Aerial photography by Oleg Gaponyuk - AIRPANO.RU

Kalyan Minaret, Bukhara, Uzbekistan. Panoramas by Oleg Gaponyuk - AIRPANO.RU

San Juan River, Goose necks, Utah, USA. Helicopter flight. Aerial photography by Oleg Gaponyuk - AIRPANO.RU

Lake Mono, California, USA. Panoramas by Oleg Gaponyuk - AIRPANO.RU

"Moscow State University" - (©)AIRPANO.RU - Project by Oleg Gaponyuk

και ακόμα περισσότερα στην παρακάτω σελίδα
360 Degree Aerial Panorama | 3D Virtual Tours Around the World | Photos of the Most Interesting Places on the Earth | AirPano.com

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Μαλλον μειναμε σε λαθος ξενοδοχειο.... Εκει επρεπε! Αλλα δεν πειραζει, την επομενη φορα που θα εχουμε κερδισει και το λοτο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα