• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Πανέμορφη Κωνσταντινούπολη!!!!

Marilou!!!

Member
Ακριβώς έτσι το εχω σκεφτεί και εγω
Αν όντως έχεις σκοπό να πάς και στο Φανάρι και στο Pierre Loti αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός απο άποψη μεταφοράς...έτσι ακριβώς το κάναμε κ εμείς και δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου.....

Mariat so

Member
Αν όντως έχεις σκοπό να πάς και στο Φανάρι και στο Pierre Loti αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός απο άποψη μεταφοράς...έτσι ακριβώς το κάναμε κ εμείς και δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου.....
Να σου πω την αλήθεια, πριν 2 χρόνια που πήγα με είχανε φοβίσει αρκετά και είδα τα βασικά. Το ταξιδι το είχα κλείσει μέσω πρακτορείου. Τωρα το εχω αναλάβει όλο μόνη μου. Αεροπλάνο, ξενοδοχειο, μεταφορα. Βέβαια θα είμαστε και πιο πολλα άτομα και εχω σκοπό να δω όσα περισσότερα μπορέσω.

Marilou!!!

Member
Να σου πω την αλήθεια, πριν 2 χρόνια που πήγα με είχανε φοβίσει αρκετά και είδα τα βασικά. Το ταξιδι το είχα κλείσει μέσω πρακτορείου. Τωρα το εχω αναλάβει όλο μόνη μου. Αεροπλάνο, ξενοδοχειο, μεταφορα. Βέβαια θα είμαστε και πιο πολλα άτομα και εχω σκοπό να δω όσα περισσότερα μπορέσω.
H Πόλη είναι πολύ ασφαλής υπάρχει αστυνομία παντού, έχουν αναφερθεί πολλές φορές αυτά στο φορουμ... Καλά έκανες και τα κανόνισες όλα μόνη σου έτσι θα δείτε πολύ περισσότερα και θα πιάσετε τον ρυθμό της ζωής εκεί.... Μην φοβάσαι καθόλου εμείς ήμασταν 2 κοπέλες μόνες μας και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα...Αν σε περίπτωση που πάτε και έχει κάπου φασαρίες απλά αποφύγετε να είστε εκεί γύρω....Σε ποια περιοχή θα μείνετε?

Last edited:

Marilou!!!

Member
Sultanahmet. Εκεί είχα μείνει και την προηγούμενη φορα και με βόλεψε παρά πολυ
Μια χαρά εκεί έμεινα κ εγώ και εκεί θα μείνω τώρα που ξαναπάω...Εκεί ειδικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι...όπως θα είδες και την προηγούμενη φορά είναι πάντα γεμάτη απο κόσμο η περιοχή.... Καλά να περάσετε!!!

Mariat so

Member
Απο το πρωί έως το απόγευμα ειχε πολύ κόσμο. Το βραδάκι δεν ξέρω τι γινοτανε αλλα οι δρόμοι δεν είχαν ούτε τους μίσους. Ίσως έφταιγε και το κρύο. Βλέπεις είχα παει αρχές Φλεβάρη.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Απο το πρωί έως το απόγευμα ειχε πολύ κόσμο. Το βραδάκι δεν ξέρω τι γινοτανε αλλα οι δρόμοι δεν είχαν ούτε τους μίσους. Ίσως έφταιγε και το κρύο. Βλέπεις είχα παει αρχές Φλεβάρη.
Ποτε θα ειστε εκει? Ποιες ημερομηνιες?

Marilou!!!

Member
Ακόμα και κόσμο να μην έχει μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα..Είναι πολύ ασφαλής η περιοχή!!! Μην ανησυχείς καθόλου!!!

Ποτε θα ειστε εκει? Ποιες ημερομηνιες?
Λές να βρεθούμε όλοι μαζί με τα παιδιά @Vegerazaros τις ίδιες ημερομηνίες??? Ολο το φορουμ ραντεβού στην Πόλη!!!

Last edited by a moderator:

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Ακόμα και κόσμο να μην έχει μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα..Είναι πολύ ασφαλής η περιοχή!!! Μην ανησυχείς καθόλου!!!

Λές να βρεθούμε όλοι μαζί με τα παιδιά @Vegerazaros τις ίδιες ημερομηνίες??? Ολο το φορουμ ραντεβού στην Πόλη!!!
Σταματηστε επιτελους,εχω σκασει απ τη ζηλεια μου:)

LIK

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Αυτό το Σ/Κ θα είναι κανείς από travelstoris στη Πόλη;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα