fifh
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Ισπανίας!!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νορβηγικά Φιορδ!
Σ ευχαριστώ πολύ!!!!Κι εγω ειμαι κατά των οργανωμενων ταξιδιών αλλά όπως λες κι εσυ σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται δε θα μπορουσαμε να παμε μονες μας σε όλα αυτα τα μερη..στο βερολινο παντως θα παμε εντελως μονοι κ πιστεύω θα ειναι πολυ ομορφα!!Πολύ γεμάτο πρόγραμμα σε πανέμορφα μέρη! Επειδή όμως πήγατε οργανωμένα με πρακτορείο, νομίζω ότι η συνεχής εναλλαγή ξενοδοχείων δεν ήταν κουραστική και κυρίως χωρίς χάσιμο χρόνου. Ενώ αν πήγαινε κάποιος μόνος του, πιστεύω θα ήθελε περισσότερες μέρες για να συντονίσει το πρόγραμμα του.
Αν και είμαι κατά των οργανωμένων ταξιδιών με πρακτορείο, αναγκαίο νομίζω μόνο σε δύσκολους και ειδικούς προορισμούς, στη δική σας περίπτωση όμως νομίζω ότι ήταν η καλύτερη λύση.
Νάσαι καλά και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από το Βερολίνο. Σίγουρα αυτή η τόσο γοητευτική πόλη θα σας μαγέψει.
μας το ανέφερε ναι σιγουρα θα ηταν καλύτερα αλλά δε βρήκαμε καποιο πρόγραμμα που διανυκτερευε στο Ντουμπροβνικ..εφόσον ημασταν με γκρουπ δεν μας πειραξε το γεγονος οτι μεναμε σε κωμοπολειςΜένατε συνέχεια σε άλλες πόλεις/κωμοπόλεις με αυτές που επισκεπτόσασταν γιατί έτσι βγαίνει το πρόγραμμα φθηνότερο. Πιστεύω θα ήταν πιο ενδιαφέρον να διανυκτερεύατε στο Ντουμπρόβνικ ή στο Σπλιτ.
Επίσης δεν ξέρω αν σας το είπε ο ξεναγός αλλά τα παράλια της Μεσογείου δεν είχαν ποτέ φιορδ γιατί δεν είχαν ποτέ παγετώνες.
Last edited: