Παιδιά λίγη βοήθεια!

bittergirl

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα!
Σόρυ που το 1ο μου μήνυμα θα είναι λίγο αρνητικό, αλλά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα: Σε μια εβδομάδα φεύγουμε με τον άντρα μου για καλιφόρνια, κι αντί να πετάω από τη χαρά μου, με έχει πιάσει μεγάλο άγχος για το ταξίδι! Έχω ταξιδέψει άλλες 3 φορές υπερατλαντικά (στις ευρωπαϊκές πτήσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα), αλλά αυτή τη φορά έχω ζοριστεί πολύ, κι έχω μια βδομάδα μπροστά μου πριν την πτήση..
Το έχει περάσει κανείς σας αυτό, έχετε να μου δώσετε καμία καλή συμβουλή?

Ευχαριστώ!
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλησπέρα και σε σένα...

Το παρακάτω εξής ποιό πρόβλημα δεν έχω καταλάβει για να σου πω την αλήθεια. Άγχος για το ταξίδι ή για την πτήση ως πτήση; :roll:
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.036
Likes
12.189
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι το εχουμε περασει... κατι αλλο;

Παρακαλω.
 

Gloriana

Member
Μηνύματα
151
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Καταρχάς να σου πω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ αυτό που νιώθεις. Όλοι μας λίγο πολύ αγχωνόμαστε για τα μεγάλα ταξίδια και ας το κρύβουμε ή δεν το παραδεχόμαστε επιμελώς.
Ταξιδεύω συχνά, έχει καταντήσει ρουτίνα σχεδόν, αλλά πάντα έχω άγχος πριν το ταξίδι, τη μέρα που ταξιδεύω.
Άσε την ανησυχία να υπάρχει και μην την σκέφτεσαι και τη διογκώνεις, αν την αγνοήσεις σκεπτόμενη τα θετικά και το τι θα δεις εκεί, θα ατονήσει και δε θα σε απασχολεί τόσο πολύ. Εσύ είσαι και τυχερή ταξιδεύεις με παρεϊτσα, θα μιλάς, θα κάνεις πλάκα. Αν ήσουν μόνη θα ήταν πιο δύσκολα.
Όλα θα πάνε καλά.
Συζήτα το εδώ να αποφορτιστείς.
 

bittergirl

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ευχαριστώ για τις απαντησεις! Βασικα γι'αυτο το εγραψα εδω, γιατι νομιζω οτι συμβαινει σε αρκετους αλλα ειναι κατι που δεν το πολυσυζηταμε, κυριως γιατι ακουγεται χοντραδα, να 'γκρινιαζουμε' για κατι καλο που μας συμβαινει! (tripakia δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειρωνευεσαι, αν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις, ευχαριστως...)
Εχω όμως ακουσει για ανθρωπους που βαθμιαια σταματησαν να ταξιδευουν γιατι με τα χρονια ανεπτυξαν φοβιες, κι αυτό είναι κρίμα!
Αυτο που με φοβιζει, για να απαντησω στην ερωτηση, ειναι η αισθηση οτι πηγαινω σε ενα τοσο μακρυνο μερος, δηλ. και η πτηση και η συνεχεια. Anyway, ελπιζω να μην σας κουρασα!
 

Gloriana

Member
Μηνύματα
151
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Εντάξει όλα πολύ λογικά. Απλά είναι ένας φόβος, όχι κάτι άλλο. Μην το σκέφτεσαι για να μην φουντώνει. Απασχολήσου με άλλα πράματα. Όταν φτάσεις εκεί όλα θα ξεχαστούν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.542
Μηνύματα
900.371
Μέλη
39.276
Νεότερο μέλος
geodimi10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom