• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παγοδρομια

dmdoc

Member
Με αφορμη την σημερινη μου επισκεψη σε 3 αθηναικα παγοδρομια θα ηθελα να εκφρασω τις αποψεις μου για ενα θεσμο που στην Ελλαδα ουσιαστικα δεν υπαρχει.
Συγκεκριμενα επισκεφθηκα τα παγοδρομια του Ρεντη,του Μπαντμιντον κ του Golden Hall.Συμπερασμα;δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στην Αθηνα κανενα αξιοπρεπες μερος να μπορεσεις να περασεις την ωρα σου ευχαριστα κανοντας αυτο το ειδος του αθλητισμου.Μικρα,ανοργανωτα,με συνθηκες αθλιες.Κ στα τρια υπηρχαν λιμνες νερου κ κανενας απο τους κυριους που τα εκμεταλλευονταν δεν ειχε την ευαισθησια να σκουπιζει ολο αυτο το νερο.Ετσι λοιπον παρατηρουσες ενα εκπληκτικο τσαλαβουτημα,με οσους τολμηρους ηταν στην πιστα να σταζουν κυριολεκτικα.
Περαν τουτου,κ με βαση το οσα προσεφεραν,οι τιμες ηταν 10ευρω για μια ωρα "κολυμβησης".
Απαραδεκτο απο την στιγμη που στο εξωτερικο(αφορμη το περσινο ταξιδι μου στην Κοπεγχαγη)τουλαχιστο σεβονται τους πελατες.Η kongens Nytorv παγωμενη(πολυ μεγαλος χωρος)με επιμελεια της πιστας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
Για να μην μιλησω για ολη την υπολοιπη υποστηριξη που σε τιποτα δεν μοιαζει με το εγχωριο "πανυγηρι" της αρπαχτης.Χριστουγεννα ερχονται κ τιποτα γυρω απο τις πιστες δεν το θυμιζει.Καποιοι νομιζουν οτι η τσικνα απο τα σουβλακια πρεπει να "φοριεται" ολο τον χρονο(Μπαντμιντον)...για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για Θεσσαλονίκη, αυτό στο Μύλο, εμένα μου φαίνεται σχετικά οκ για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλά αναιτιολογητα ακριβό. 10 ευρώ για όσο θέλεις είναι, αλλά και πάλι ακριβό είναι κρίνοντας με αυτά του εξωτερικού.

dmdoc

Member
Στην Αθήνα όμως 10? η ώρα!!!!!!!!
Ντε μεκ εμείς είμαστε πιο πλούσιοι;;;:xmas_evil:
Σήμερα βέβαια είδα σε ρεπορτάζ οτι τα παγοδρόμια στην Αθήνα έφτασαν τα 15.Αν παραμένουν και οι τιμές στα ίδια επίπεδα και δεν τις έχει ρίξει ο ανταγωνισμός.....ΖΗΤΩ στην οικονομική κρίση:xmas_rolleyes:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πέρυσι ήταν στα 8ευρώ περίπου η 1 ώρα, αλλά ειχε και τιμές για φοιτητές. Φέτος το πήρε άλλη διευθυνση, αν και είναι στον ίδιο χώρο. Όμως και πάλι, πόσο να κάνεις αν δεν κάνεις συχνά; 1-2 το πολύ 2.5 ώρες. Ειδικά αν είναι βροχερός ο καιρός, δεν μπορείς να καθήσεις πολύ. Αν ο καιρος ειναι καλός, μπορει ισως κπ να καθησει λίγο στις καρέκλες που έχει έξω, να πει καμια σαχλαμαρα και να ξαναμπει στην πίστα. Αλλά και πάλι...χειμώνα και να κάθεσαι έξω. Δεν ξέρω...ανυπομονώ να πάω σε καμιά πίστα στο εξωτερικό, να το απολαύσω!

dmdoc

Member
Πρόσφατα επισκέφτηκα το παγοδρόμιο στο athens heart.Μακράν το καλύτερο από πλευράς ποιότητας πάγου,το μεγαλύτερο 800 τ.μ,η διεύθυνση ανήκει σε πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου,και από τιμή..10? για όσο αντέχεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
να ενα θεμα που πραγματικα με ενδιαφερει πολυ!!
ειπα να αφησω τις γιορτες να περασουν, αλλα πλεον δεν κρατιεμαι!!
ηρθε η ωρα για πατιναζ!απο οσα διαβαζω εδω μαλλον θα προτιμησω
το παγοδρομιο στο athens heart!!
ακουσα βεβαια στο ραδιο κατι για παγοδρομιο στην ταρατσα του starcity στην συγγρου!!οποιος εχει παει ας γραψει αποψη!!

dmdoc

Member
ακουσα βεβαια στο ραδιο κατι για παγοδρομιο στην ταρατσα του starcity στην συγγρου!!οποιος εχει παει ας γραψει αποψη!!
Δεν έχω πάει αλλά αν διάβασες στο άρθρο μου,έχω επισκεφτεί τα περισσότερα στην Αθήνα.Στη Συγγρού είναι σίγουρα μικρό αλλά πρέπει να σε αποζημιώνει η θέα(αν βέβαια δεν κοιτάς τα πέδιλά σου...<χιούμορ>).Να ξέρεις οτι υπάρχει κ ένα στα Σπάτα που μάλλον είναι το προπονητικό κέντρο των ομάδων(μάλλον αυτό που μέχρι πριν από μερικά χρόνια στεγαζόταν στο ΟΑΚΑ).Ξέρω σίγουρα οτι έχει ώρες κοινού.Αν σε βολέψει ο δρόμος πήγαινε γιατί σίγουρα θα είναι άλλη εμπειρία...αλλά για να ενημερώσεις κ εμάς τους "μετανάστες":xmas_lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάντως αυτή η μόδα με τα παγοδρόμια μάλλον έχει παραγίνει...
Έχει γεμίσει η Αθήνα - και όχι μόνο - με παγοδρόμια. Μάλλον γίνανε φτηνά και παίρνει και η κουτσή μαρία ένα...
Φέτος υπάρχει κι ένα στη Μαρίνα Φλοίσβου, ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα - αναρωτιέμαι, δεν έχει πρόβλημα ο πάγος με το αλάτι?
Πάντως το απόλυτα cult παγοδρόμιο ήταν αυτό εδώ που είδα στο Ηράκλειο, με 22 βαθμούς υπό σκιάν κι αυτό λειτουργούσε (ή τέλος πάντων το πάλευε...):

dmdoc

Member
Πάντως αυτή η μόδα με τα παγοδρόμια μάλλον έχει παραγίνει...
Έχει γεμίσει η Αθήνα - και όχι μόνο - με παγοδρόμια. Μάλλον γίνανε φτηνά και παίρνει και η κουτσή μαρία ένα...
Φέτος υπάρχει κι ένα στη Μαρίνα Φλοίσβου, ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα - αναρωτιέμαι, δεν έχει πρόβλημα ο πάγος με το αλάτι?

Στον Φλοίσβο υπήρχε και πέρσι.Η δουλειά όντως έχει παραγίνει με ημίμετρα και κακοτεχνίες που εκμεταλλεύονται την χαρά των παιδιών για να γδάρουν τους γονείς.Θα έπρεπε να υπήρχαν ένα-δύο μεγάλα,καλά και οργανωμένα να χαρεί ο κόσμος

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αχ!!λατρεμενο παγοδρομιο μοσχατου!!ποσο πολυ μου χεις λειψει..

dmdoc

Member
Που το θυμήθηκες αυτό τώρα;ούτε που μπορώ να ανακαλέσω στην μνήμη μου πόσα χρόνια πριν έκλεισε.....:xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Με αφορμή αυτό το θέμα ήθελα να πώ ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Εθνικής Ελλάδος στο Χόκεϊ που γνώρισα πριν λίγες μέρες...

Χωρίς να υπάρχει καν γήπεδο χόκεϊ στην Ελλάδα τρέχουν απο παγοδρόμιο σε παγοδρόμιο προκειμένου να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3ης κατηγορίας που θα διεξαχθεί φέτος στη χώρα μας!!!

Οι λάτρεις λοιπόν του πάγου και όχι μόνο καλό θα είναι να τους στηρίξουμε γιατί το αξίζουν!!!

12 έως 18 Απριλίου 2010
Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://http://www.icehockey.gr/hockeynewsGR.htm

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401