amigos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Γιώργο η γραπτή περιγραφή σου είναι το ιδιο απολαυστική με την προφορική. Περιμένω την πονεμένη ιστορία Νο 4 με τον Καναδό φίλο σου που ήθελε να αγοράσει σπίτι!!!
Πολυ αυστηρος αδελφος προεκυψες βρε Γιωργο! Ακου να μην αφησεις την αδελφη σου να κανει μια κατασταση!. Ε, όχι και ντιντής ο άνθρωπος, δυο μέτρα μαντράχαλος... Αφού όταν ήρθε η αδερφή μου επίσκεψη και τον πρωτοείδε και της γυάλισε, της περιόρισα τις επισκέψεις στο σπίτι... Καλό παιδί, εργατικό, αλλά όχι και γαμπρός!
Να κόψεις τις πολλές λατινοαμερικάνικες σειρές!α ρε γιωργο.....παντα καταπληκτικος!
μηπως σιγα σιγα να αρχιζεις να μας γραφεις ολες τις ιστοριες σου?
παντως εγω στην αρχη νομιζα οτι ο πεπε ηταν "ντιντης" και θα στην επεφτε στο τελος.....:0
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι ντιντίδες είναι κοντοί και λυγερόκορμοι αποκλειστικά;Να' σαι καλά ρε amigos. Ε, όχι και ντιντής ο άνθρωπος, δυο μέτρα μαντράχαλος... Αφού όταν ήρθε η αδερφή μου επίσκεψη και τον πρωτοείδε και της γυάλισε, της περιόρισα τις επισκέψεις στο σπίτι... Καλό παιδί, εργατικό, αλλά όχι και γαμπρός!
Καλό κουράγιο και καλή τύχη στην αναζήτηση νέου σπιτιού! Οι ζωές προχωράνε λοιπόν...Αν όλα πάνε όπως φαίνεται, από Δεκέμβριο θα πρέπει να βρω νέο σπίτι, η Α. και το σπίτι θα είναι παρελθόν, τουλάχιστον θα υπάρχει ένα ακόμη φιλόξενο σπίτι στη Βαρκελώνη... Μάλλον είναι ώρα να τα μαζεύουμε για Περού μου φαίνεται, η επόμενη ιστορία θα είναι από Καχαμάρκα έτσι όπως πάμε....