• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πέθανε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ

_antonis_

Member
«Η φύση θρηνεί τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ» μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας

Παράξενα φυσικά φαινόμενα παρατηρούνται μετά το θάνατο του ηγέτη.

in.gr - «Η φύση θρηνεί τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ» μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας - Ειδήσεις - Κόσμος
Πραγματικά σε λίγο δε θα αντέχω να κάνω ούτε πλάκα με τόση βλακεία!!! Φάνηκε λέει και λάμψη! Τα κεφάλια τους καίγονται και δε το χουν καταλάβει...

Κανονικά σήμερα έπρεπε να κλείσει το φόρουμ και να μην γράφει κανένας τίποτε... σήμερα αποχαιρετάμε τον μεγάλο ηγέτη... ημέρα πένθους μνήμης και περισυλλογής... ας είναι ελαφρύ το γυαλί που τον σκεπάζει...
Παρολίγο να φτύσω το νερό που έπινα στην οθόνη απο το γέλιο!

Ας το ξαναγράψω: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα με τρεμάμενα δάχτυλα εννοείται...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωχ μανα μου τι διαβαζω !
Ζωη σε λογου σας αγορια!

dmdoc

Member
Πραγματικά σε λίγο δε θα αντέχω να κάνω ούτε πλάκα με τόση βλακεία!!! Φάνηκε λέει και λάμψη! Τα κεφάλια τους καίγονται και δε το χουν καταλάβει...
Όταν θα αναστηθεί,να δούμε τι θα λες και που θα βρεις να κρυφτείς!!
Βλάσφημε!!!! Φτου σου

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ουρές στην Αβάνα στην πρεσβεία της DPRK για να υπογραφεί το βιβλίο συλληπητηρίων. Υπέγραψα κι εγώ, δίπλα μένω (και με τόση μπατσαρία έχει γίνει και διαδικασία το να μπεις-βγεις από το σπίτι) και είχαμε και τριήμερο πένθος, οπότε και απαγορεύτηκε η μουσική σε δημόσιους χώρους (δεν κάνω πλάκα...).

Το ότι είναι μαύρος ο ουρανός της Καραϊβικής εδώ και τόσες μέρες δεν είναι τυχαίο. Στο μεταξύ, για να τιμήσω τον τιτανοτεράστιο ηγέτη πήγα για καφέ με μια φίλη που έζησε 11 χρόνια εκεί, το τι γέλ... ε , κλάμα ήθελα να πω, ρίξαμε δεν περιγράφεται.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ουρές στην Αβάνα στην πρεσβεία της DPRK για να υπογραφεί το βιβλίο συλληπητηρίων. Υπέγραψα κι εγώ, δίπλα μένω (και με τόση μπατσαρία έχει γίνει και διαδικασία το να μπεις-βγεις από το σπίτι) και είχαμε και τριήμερο πένθος, οπότε και απαγορεύτηκε η μουσική σε δημόσιους χώρους (δεν κάνω πλάκα...).

Το ότι είναι μαύρος ο ουρανός της Καραϊβικής εδώ και τόσες μέρες δεν είναι τυχαίο. Στο μεταξύ, για να τιμήσω τον τιτανοτεράστιο ηγέτη πήγα για καφέ με μια φίλη που έζησε 11 χρόνια εκεί, το τι γέλ... ε , κλάμα ήθελα να πω, ρίξαμε δεν περιγράφεται.
Και τι έγραψες δηλαδή στα συλληπητήρια; Έριξες καμιά στάλα δάκρυ τουλάχιστον στο χαρτί να μουτζουρώσει τα γράμματα;
Παιδιά εσείς κάνετε πλάκα, όταν όμως βγει το τεφτεράκι, ποιος έκλαψε και ποιος κορόιδευε, μη ζητάτε να σας φυγαδεύσουμε από τον τιμωρό. Και ας μη ξεχνάμε, ο μπούλης ζει, αυτός μας οδηγεί.

GTS

Member

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μου έχει κάνει εντυπωση σε όλα τα βιντεάκια που έχω δει αυτές τις μέρες πόσο προσεγμένοι ειναι οι Κορεάτες ......

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Αυτούς που επιλέγουν αυτοί να δεις, μάλλον ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom