Γερμανία Πάω Βερολίνο.Τι μου προτείνετε?

kara hissar

Member
αξιζει να το κλεισω αυτο που σας εδειξα παραπανω; τι λετε; Απο θεμα περιοχης κιωλας.. Εχει και πιατσα στο παραδρομο λεει.. Δεν το βρισκω και τοσο αρνητικο αυτο παντως για θεμα ασφαλειας... Προτιστως μας ενδιαφερει η περιοχη.. και ειναι και σχετικα οικονομικο στα 196ε που βγαινει.. μπα δεν νομιζω να μεινουμε σε αλλο ξενοδοχειο θα την πεσουμε εκει και ας ταλαιπωρηθουμε..

kara hissar

Member
λεει πιο πολυ να μεινεις στην περιοχη που σας εδειξα η στο kreuzberg? γιατι ειμαστε ενδιαμεσα....

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
εμείς που πήγαμε τον περασμένο Απρίλη,μείναμε Kreuzberg και ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι από τις μετακινήσεις μέσα στη μέρα,με τα U- και S- Bahnhoffs ήμασταν κέντρο πολύ γρήγορα,ενώ το βράδυ κυκλοφορούσαμε πεζή,αφού η νυχτερινή ζωή είναι -νομίζω-κατα κύριο λόγο συγκεντρωμένη στο Kreuzberg

kara hissar

Member
εμείς που πήγαμε τον περασμένο Απρίλη,μείναμε Kreuzberg και ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι από τις μετακινήσεις μέσα στη μέρα,με τα U- και S- Bahnhoffs ήμασταν κέντρο πολύ γρήγορα,ενώ το βράδυ κυκλοφορούσαμε πεζή,αφού η νυχτερινή ζωή είναι -νομίζω-κατα κύριο λόγο συγκεντρωμένη στο Kreuzberg
θυμασαι να μου πεις που μεινατε να το τσεκαρω;

kara hissar

Member
α να σαι καλα.. καπου το χα δει στο ποστ αυτο νομιζω πιο πισω και το ψαχνα τοση ωρα.. απο το σονεφελντ εχει ευκολη προσβαση;

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
δε θυμάμαι καθόλου τί πήραμε(από συγκοινωνίες εννοώ:bleh:),αλλά θυμάμαι ότι ήμασταν εκεί σε 40 περίπου λεπτά,ίσως και λιγότερο

kara hissar

Member
στο χαρτη υπαρχει το kreuzberg και το bezirk frid(kati)-kreuzberg (εκει ειναι και το ηοστελ που μου εδειξες ) . Ποιο απο τα δυο ειναι ομως αυτο που μου ειπαν εξαρχεια του βερολινου με νυχτερινη ζωη κτλ..

kara hissar

Member
δε θυμάμαι καθόλου τί πήραμε(από συγκοινωνίες εννοώ:bleh:),αλλά θυμάμαι ότι ήμασταν εκεί σε 40 περίπου λεπτά,ίσως και λιγότερο
τι δωματιο ειχατε κλεισει αν επιτεπετε; Εμεις θελουμε ενα με διπλο κρεβατι.. ειν καλο ξερεις ; ειδα οτι και αυτοι χρεωνουν παντως γυρω γυρω.. 3 γ κουβερτα , 1 για πετσετα και παει λεγοντας..

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Κοίτα εμείς είχαμε πάρει πετσέτες από εδώ,επίσης είχαμε μείνει σε δωμάτιο με 6 κρεβάτια και κόστιζε 10 ευρώ το βράδυ
εκεί που ήμασταν πάντως,δεδομένου ότι ήταν και το Punk n Disorderly Festival εκείνες τις μέρες,ήταν σαν τα Εξάρχεια του '80,που προφανώς δεν τα έχω ζήσει

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.308
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom