a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Οχι.ωχ ωχ μη μου λες τετοια...ειναι συχνο φαινομενο αυτο?
Οχι.ωχ ωχ μη μου λες τετοια...ειναι συχνο φαινομενο αυτο?
Εντάξει το χιόνι και οι 0 βαθμοί δεν μας πειράζουν. Ο τυφώνας ειναι το πρόβλημαΕχθες το βραδι ο αερας κοπασε,αλλα εριξε χιονι και η θερμοκρασια ηταν 0 βαθμους.
Απο δω και μετα μην περιμενετε καλο καιρο.Βερολινο ειναι και ειναι δεκεμβρης.
εδω μπορεισ να τσεκαρεις τα παντα... http://www.fahrinfo-berlin.de/Fahrinfo/bin/query.bin/en?ld=0.1&Καλησπέρα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους που γράφετε, βοηθάτε πολύ. Θα πάω το πρώτο μου ταξίδι Βερολίνο 12-16 Δεκεμβρίου αλλά με προβληματίζει το εξής.
16 Δεκεμβρίου πετάω από Schönefeld 6:20 το πρωί αλλά δεν ξέρω πως να πάω εκεί, τα μέσα είναι 24 ώρες??
Με τι θα φύγω από το ξενοδοχείο μου που είναι στο Friedrichshain-Kreuzberg και τι ώρα, για είμαι στην ώρα μου στο αεροδρόμιο?
οταν με το καλο γυρισεις πες μας και μας πως τα καταφερες να πας στο αροδρομιο τελικα γιατι και εμεις ακριβως στην ιδια φαση θα ειμαστε οταν θα παμε.. Και απο θεμα περιοχης και ωρας...Καλησπέρα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους που γράφετε, βοηθάτε πολύ. Θα πάω το πρώτο μου ταξίδι Βερολίνο 12-16 Δεκεμβρίου αλλά με προβληματίζει το εξής.
16 Δεκεμβρίου πετάω από Schönefeld 6:20 το πρωί αλλά δεν ξέρω πως να πάω εκεί, τα μέσα είναι 24 ώρες??
Με τι θα φύγω από το ξενοδοχείο μου που είναι στο Friedrichshain-Kreuzberg και τι ώρα, για είμαι στην ώρα μου στο αεροδρόμιο?
τι λεει don; Εχεις να μας δωσεις καμια πληροφορια; και καμια προταση;Καλησπέρα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους που γράφετε, βοηθάτε πολύ. Θα πάω το πρώτο μου ταξίδι Βερολίνο 12-16 Δεκεμβρίου αλλά με προβληματίζει το εξής.